Комедии

Запознай се с нашите

0/5


MEET THE PARENTS 2000 / САЩ

Комедия

Режисьор:    Джей Роуч

В ролите:    Робърт Де Ниро, Бен Стилър, Блайд Данър, Джеймс Ребхорн, Тери Поло, Оуен Уилсън и др.

MEET THE PARENTS

Непохватният, но добронамерен Грег Фокър възнамерява да се ожени за любовта на своя живот - Пам Бърнс, когато среща родителите й за пръв път на сватбата на сестра й. Досега му се е налагало да търпи само обидчивата си годеница, но ето че се натъква и на твърде загрижения й баща Джак - бивш агент на ЦРУ.

Сред хаоса и объркването на тази лудешка история Фокър дава мило и драго, за да спечели сърцето на потенциалния си тъст.

Блясъкът на комедията идва и от изключителното актьорско присъствие на двойката Де Ниро - Бен Стилър. Двамата актьори не само се превъплъщават в интересните си роли, но съумяват да постигнат внушения за неповторимостта на характерите.

Смехът извира от подробностите на бита, но филмът определено се извисява над баналността на всекидневието и разкрива необятността на човешките страсти.

Номинация за "Златен глобус"`2000 за главна мъжка комедийна роля на Робърт Де Ниро; Номинация за "Оскар" за най-добра песен: "A Fool in Love".

Още за Бен Стилър, Запознай се с нашите, Оуен Уилсън, Робърт Де Ниро

08:45
23.08.2019
Статусът на Брад, комедийна драма, САЩ, 2017 реж. Майк Уайт, с Бен Стилър, Остин Ейбрамс, Джена Фишър, Майкъл Шийн, Джемейн Клемънт, (15 плюс)
20:30
23.08.2019
Завръщането на Поли - САЩ - 2004 - Комедия/ романтичен - Бен Стилър, Дженифър Анистън, Филип Сиймур Хофман, Дебра Месинг, Алек Болдуин
04:25
25.08.2019
Прецакването, криминален трилър, САЩ, 2001 реж. Франк Оз, с Робърт Де Ниро, Едуард Нортън, Марлон Брандо, Анджела Басет, Гари Фармър, (12 плюс)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Запознай се с нашите (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg