Комедии

Запознай се с нашите

0/5


MEET THE PARENTS 2000 / САЩ

Комедия

Режисьор:    Джей Роуч

В ролите:    Робърт Де Ниро, Бен Стилър, Блайд Данър, Джеймс Ребхорн, Тери Поло, Оуен Уилсън и др.

MEET THE PARENTS

Непохватният, но добронамерен Грег Фокър възнамерява да се ожени за любовта на своя живот - Пам Бърнс, когато среща родителите й за пръв път на сватбата на сестра й. Досега му се е налагало да търпи само обидчивата си годеница, но ето че се натъква и на твърде загрижения й баща Джак - бивш агент на ЦРУ.

Сред хаоса и объркването на тази лудешка история Фокър дава мило и драго, за да спечели сърцето на потенциалния си тъст.

Блясъкът на комедията идва и от изключителното актьорско присъствие на двойката Де Ниро - Бен Стилър. Двамата актьори не само се превъплъщават в интересните си роли, но съумяват да постигнат внушения за неповторимостта на характерите.

Смехът извира от подробностите на бита, но филмът определено се извисява над баналността на всекидневието и разкрива необятността на човешките страсти.

Номинация за "Златен глобус"`2000 за главна мъжка комедийна роля на Робърт Де Ниро; Номинация за "Оскар" за най-добра песен: "A Fool in Love".

Още за Бен Стилър, Запознай се с нашите, Оуен Уилсън, Робърт Де Ниро

05:05
13.12.2019
Пич, къде е баща ти?, комедия, САЩ, 2017 реж. Лорънс Шер, с Оуен Уилсън, Ед Хелмс, Дж. К. Симънс, Кат Уилямс, Глен Клоуз, (15плюс)
17:30
15.12.2019
Наръчник на оптимиста - романтична комедия филм с уч. на Брадли Купър, Дженифър Лорънс, Робърт де Ниро, Крис Тъкър, Джулия Стайлс, Джон Ортиз и др.
00:40
21.12.2019
Шофьор на такси, криминална драма, САЩ, 1976 реж. Мартин Скорсезе, с Робърт Де Ниро, Сибил Шепърд, Джоди Фостър, Албърт Брукс, Харви Кийтъл, (18плюс)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Запознай се с нашите (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg