Екшъни

Отмъщението

• От 0/5

AVENGING FORCE, САЩ, 1986
 

екшън

Режисьор: Сам Фирстенбърг

Участват: Майкъл Дудикоф, Стив Джеймс, Джеймс Буут, Уилям Уолъс и др.

Отмъщението


Експертът по бойни изкуства Мат Хънтър е бил един от най-обещаващите служители в военното разузнаване преди родителите му да бъдат убити от терористи, след което той се оттегля във фермата им в Луизиана, за да гледа 12-годишната си сестра Сара и дядо им Джими. Лари Ричърдс, чернокож, който бяга от сената, е един от най-добрите приятели на Мат. Лари се е превърнал в мишена на расистка организация, ръководена от мъж на име Гластънбъри, а Гластънбъри не иска Лари да получи право да гласува.

По време на парада Марди Грас в Ню Орлеанс при нападение над Лари расистката организация убива един от синовете му. Мат пуска Лари, съпругата му Дейзи и другия им син да се преместят да живеят в неговата ферма, където да се скрият от Гластънбъри и Пентангъл (организацията му). Пентангъл обаче нападат отново и подпалват фермата. Единствените оцелели са Мат и Сара, но расистите отвличат Сара и Мат е принуден да се впусне в акция за нейното освобождаване и след това отмъщение…

Още за Отмъщението

13:00
05.05.2016
Нинджа 2: Пътят на отмъщението - екшън, криминален,трилър, Виетнам, 2013 г., режисьор: Исак Флорентин, в ролите: Скот Адкинс, Кен Косиги, Мика Хиджи и др.
03:15
06.05.2016
Нинджа 2: Пътят на отмъщението - екшън, криминален,трилър, Виетнам, 2013 г., режисьор: Исак Флорентин, в ролите: Скот Адкинс, Кен Косиги, Мика Хиджи и др.
14:05
10.05.2016
Агентите на ЩИТ - първи сезон епизод 11 Колсън разкрива важна информация за мистерията около смъртта си, но отмъщението на Стоножката може да коства един от екипа.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Отмъщението (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg