Романтични

Малкият Манхатън

• От 0/5

Little Manhattan, САЩ, 2005 г.

Романтична комедия

Режисьор: Марк Левин
В ролите: Джош Хъчърсън, Чарли Рей, Брадли Уитфорд, Синтия Никсън, Уили Гарсън и др.

Малкият Манхатън


Ню Йорк е най-романтичният град в света, особено когато се влюбваш за пръв път. Малкият Манхатън е романтична комедия за живота, Голямата ябълка и този мистериозен, влудяващ и прекрасен феномен, наречен "първа любов". Всеки знае или си спомня странното чувство да се влюбиш за първи път и как това може да те обърка, да те направи невероятно щастлив и понякога да ти разбие сърцето.

Гейб Бъртън не е изключение. Той е 11-годишен и живее в западната част на Манхатън с баща си (Брадли Уитфорд) и майка си (Синтия Никсън). Родителите му са разделени от година и половина, но все още си делят апартамента.

Гейб се чувства на свой терен в Ню Йорк или поне в квартала си. Той обича да се мотае с приятелите си и да играе баскетбол в двора на тяхното училище. Гейб няма време за момичета и интерес към тях. Но когато започва да тренира карате и се среща с приятелката си от детската градина Роузмъри Телеско (Чарли Рей), всичко се променя. Гейб хлътва до уши и не знае защо се чувства едновременно щастлив и изтормозен.

Той поема по трудния път на любовта. Когато Роузмъри казва, че заминава на лагер през лятото и че смята да отиде в частно училище през следващата година, Гейб е съсипан. Така залозите се вдигат както никога досега в краткия му живот и той трябва да действа, за да запази любовта си. Всичко това на фона на манхатънския Уест Сайд.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Малкият Манхатън (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg