Романтични

Среща с дъщерята на президента

• От 0/5My Date with the President's Daughter
- 1998 / САЩ

Романтична комедия

Режисьор:    Алекс Зам
В ролите:    Дебни Колман, Мими Кузак, Джей Томас, Мериъм Карвел и др.

Среща с дъщерята на президента


Президентската дъщеря Хали Ричмънд
е отегчена от безкрайните и скучни церемонии, с които е пълен животът й. Затова тя тайно отива в близкия мол, където се опитва да бъде нормална тийнейджърка, докато баща й, президентът на САЩ, произнася реч за важността на семейството.

Срамежливият тийнейджър Дънкан Флечър също е в мола със своите приятели, които го подиграват, че се държи като дете и е време да порасне. Той им съобщава, че няма да отиде на пролетния бал същата вечер и те се обзалагат с него на 50 долара, че причината е липсата на момиче.

Дънкан приема облога и е твърдо решен да покани първото момиче, което види. Тогава вижда Хали, която пробва шапки в един магазин. Поразен от красотата й, той влиза в магазина и за негова огромна изненада, момичето приема да му стане дама за бала.

Дънкан казва, че ще я вземе в седем вечерта, а тя му дава адреса си Пенсилвания Авеню 1600. И двамата трябва да преодолеят множество препятствия, за да напуснат домовете си. Президентът е твърдо против, но първата дама го убеждава, че ако не позволят на Хали да води нормален живот, тя ще продължи да бяга от къщи.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Среща с дъщерята на президента (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg