Романтични

Лятно слънцестоене - част 1, 2

• От 0/5Rosamunde Pilcher's Summer Solstice, Германия/Англия, 2005 г.


Романтична драма


Режисьор: Жил Фостър

Лятно слънцестоене


В ролите: Жаклин Бисе, Шиниъд Кюсак, Ян Никлас, Франко Неро, Джейсън Дър, Лара Джой Кьорнер, Онър Блакман, Ана Магуайър, Аманда Бийм, Кейт Донъли, Джеймс Уотсън, Патрик Полети и други.

Създаден по романа на Розамунде Пилхер, филмът е романтичен разказ за живота на няколко влюбени двойки. Действието се развива около стар шотландски замък, превърнат в хотел. Замесена е известна писателка, обвинена в кражба на история за поредния си роман. Наред с проблемите по управлението на хотела, неговият собственик трябва да се справя и с делото с писателката, която иска да съди неговия вестник за опетняване на името й.

Бившата актриса Елфрида Фипс се е отдала на спокойния живот заедно с Оскар Блундел и тяхното куче Хорас.Сам Хауърд, собственик на местния вестник, е намерил щастието, за което дори не е подозирал, че е възможно, в обятията на независимата и красива Кари.

Лусинда
- графинята, се радва на новия си живот далеч от бремето на наследствения замък, който е превърнат в хотел. Рори – синът на викария, и Луси – сестрата на Кари, се наслаждават на топлите дни на лятото, далеч от университета. Те съживяват любовта, която винаги е била помежду им.

Все пак едно непредвидено събитие е на път да разруши този мир и спокойствие. Срещу вестника на Сам е заведено дело за клевета от съблазнителната писателка Алексия.Кари, междувременно, се опитва да ръководи успешно новосформирания хотел и се опитва да не ангажира вниманието на Сам с "новото" й положение. Оскар, с помощта на любящата и подкрепяща Елфрида, трябва да се изправи пред демоните, които го преследват след смъртта на дъщеря му Франческа. В живота им се появява млад мъж на име Броуди.

Привидно здравата връзка между Рори и Луси е заплашена от пристигането на Тод, млад, загадъчен и привлекателен мъж. Той крие тайна, която ще промени живота на графинята дори още по-драматично, отколкото красив мъж, отседнал в хотела на замъка.

"Лятно слънцестоене" е колекция от истории за любов и за хора от различни възрасти и поколения. Всяка история е свързана с останалите. И всеки един от героите ще трябва да преосмисли живота си и да реши дали да излъже или да загуби всичко, на което държи.


Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Лятно слънцестоене - част 1, 2 (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg