Исторически

Мъжът с желязната маска

0/5

 


Man in the Iron Mask, 1998

историческа драма

Участват: Леонардо ди Каприо, Джеръми Айрънс, Джон Малкович и др.
Режисьор: Рендъл Уолъс

 

 

 

Мъжът с желязната маска    За честта на короната и съдбините на страната най-прочутите мускетари на света трябва да се съберат отново за една последна епична битка. Невероятен екип от актьори, сред които блестят Леонардо ДиКаприо, носителят на Оскар Джереми Айрънс, Джон Малкович, Жерар Депардийо и Гейбриъл Бърн, пресъздава главните роли в тази епична историческа драма.

Във време на разкош и отчаяние за раздираната от противоречия френска нация, себичният крал Луи XIV (ДиКаприо) се наслаждава на властта и богатствата си, докато поданиците му гладуват.

Уверен в могъществото си,  Луи не се страхува от никого, освен от една личност, която би могла да сложи край на абсолютната му власт: човекът, когото той е осъдил на доживотен тъмничен затвор и наказал да носи тежка желязна маска. Но когато изстъпленията на краля стигат твърде далече, оттеглилите се мускетари Атос (Малкович), Портос (Депардийо) и Арамис (Айрънс) решават да освободят тайнствения затворник, който може да се превърне в единствената надежда за оцеляване на Франция.

Остава само един въпрос: дали старият им боен другар - легендарният Д'Артанян (Бърн), ще им помогне или не?

 

 

Още за Джеръми Айрънс, Джон Малкович, Леонардо Ди Каприо, Мъжът с желязната маска

07:00
29.03.2020
Кaзанова, романтична комедия, САЩ, 2005 реж. Ласе Халстрьом, с Хийт Леджър, Сиена Милър, Джеръми Айрънс, Оливър Плат, Лена Олин, (12)
13:20
29.03.2020
Под прицел - екшън с уч. на Клинт Истууд, Джон Малкович, Рене Русо, Дилан МакДермът, Гари Коул, Джон Махони и др.
22:00
31.03.2020
Бандата на Екшън: Джона Хекс - фентъзи, екшън (САЩ, 2010), режисьор Джими Хейуърд, в ролите: Джош Бролин, Мегън Фокс, Джон Малкович, Майкъл Фасбендър, Уил Арнет, Уес Бентли и др.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Мъжът с желязната маска (1 коментар)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg