Криминални

Договорът

0/5

The Contract
Криминална драма, САЩ, Германия, 2006

Режисьор: Брус Бересфорд
В ролите: Морган Фрийман, Джон Кюсак, Джейми Андерсън

Ако някои места и лица в този ефектен трилър ви се сторят познати, това не е случайно. Филмът е заснет в България от режисьора на спечелилия 4 „Оскара” мегахит „Да возиш мис Дейзи” Брус Бересфорд и в него играят много български актьори.

Морган Фрийман е в ролята на наемен убиец от най-висока класа, който е заловен от агенти на ФБР при изпълнение на мокра поръчка. Пътен инцидент става причина килърът и едно от ескортиращите го ченгета да се натъкнат в гората на треньор по бейзбол (Джон Кюсак) и неговия син. Треньорът е изправен пред дилема дали да застане на страната на закона или да приеме от убиеца предложение, на което трудно може да се откаже. Но ситуацията се заплита още повече и става смъртно опасна, когато се намесват и други хора...

Още за Джон Кюсак, Морган Фрийман, Морган Фриман

21:00
27.04.2019
Обир със стил, криминална комедия, САЩ, 2017 реж. Зак Браф, с Морган Фрийман, Майкъл Кейн, Алън Аркин, Ан-Маргрет, Джоуи Кинг, (12 плюс )
13:10
28.04.2019
Обир със стил, криминална комедия, САЩ, 2017 реж. Зак Браф, с Морган Фрийман, Майкъл Кейн, Алън Аркин, Ан-Маргрет, Джоуи Кинг, (12 плюс )
18:00
28.04.2019
Историята за Бог с Морган Фрийман - В търсене на Дявола - Морган Фрийман изследва ролята на дявола в различните религии. Той научава каква е целта на дяволската фигура. Дали той е сила на злото в свят, който трябва да бъде завладян или е нещо, което всеки

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Договорът (1 коментар)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg