Романтични

Да опитаме пак

• От 0/5This Time Around, САЩ, 2003  

Романтична комедия


Режисьор: Дъглас Бар
В ролите: Карли Поуп, Сара Ру, Брайън А. Грийн


Да опитаме пак

Всички мечтаем за възможността да се върнем назад във времето и да променим миналото. Е, за Мел (Карли Поуп) този ден настъпи. В миналото тя, заедно с най-добрата си приятелка Габи (Сара Ру), е била най-голямата задръстенячка в училище и разбира се, е била влюбена в най-популярното момче - Дру (Брайън А. Грийн).

Когато се разчува за чувствата на Мел към него, Дру си прави жестока шега, като се преструва, че я харесва – само за да я отхвърли пред цялото училище. Мел е толкова съсипана от подигравката, че се прехвърля в девическо училище заедно с Габи.

Единайсет години по-късно нашите грозни патенца вече са лебеди и Мел е стилна и лъскава мацка, която работи като PR специалист. Когато Мел започва да работи по промоцията на нов ресторант в града, тя е шокирана от факта, че собственикът на заведението се оказва младият и красив предприемач Дру Хеслър.

Дру изобщо не разпознава Мел – все пак са минали 11 години и тя няма нищо общо с онова момиче в училище. Габи, която живее заедно с Мел, измисля брилянтен план за отмъщение, така че Мел да разбие сърцето на Дру, също както той е постъпил с нея в миналото. Това, което Мел не очаква, е, че наистина ще се влюби и тогава започва да се страхува как да признае на Габи. Какво ли ще каже Дру, когато разбере коя всъщност е Мел?

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Да опитаме пак (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg