Романтични

Нови хоризонти

• От 0/5

Cleaning Up, Германия, 2003

Романтика

Режисьор: Шарън фон Вийтерсхайм

Участват: Валери Нихаус, Гедеон Буркхард, Тим Бергман, Петер Зодан, Били Цьоклер, Сузане Шефер 
Ирина винаги върви по следите на нейния съпруг Райнхард – от град на град обаче кариерата й страда. Сега те се завръщат в родния й град, където тя среща много стари приятели. Изглежда всички те вече имат семейства и деца, както и страхотни професии с изключение на нея и старото й гадже Франк, който е шофьор на такси.

Ирина е разочарована, когато Райнхард заминава на тримесечна командировка в Ню Йорк, но е още по-ужасена, когато разбира, че двамата нямат нито един спестен цент и тя няма как да плаща сметките.

След като досега не се е занимавала с нищо друго, освен с домакинската си работа, тя решава да основе агенция за домакински услуги, специално предназначени за натоварени двойки или пък необвързани хора. Това се оказва голям удар. Скоро става така, че на помощ идват много помагачи, включително и Франк.

Макар двамата да се влюбват отново, тя се кълне, че никога няма да напусне съпруга си. Когато обаче той изведнъж се появява, присмива се на работата й и я принуждава да замине обратно с него към Ню Йорк, тя започва сериозно да се замисля…

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Нови хоризонти (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg