Драми

Развратникът

0/5

Развратникът

The Libertine 2004 / САЩ
Драма

Режисьор: ЛОРЪНС ДЪНМОР
В ролите: Джони Деп, Джон Малкович, Розамунд Пайк, Том Холандер, Джак Дейвънпорт и др.

През 1660 със завръщането на Чарлс ІІ на английския престол театърът, изобразителното изкуство, науката и сексуалната свобода процъфтяват. Тринайсет години по-късно, притиснат от политически и икономически проблеми Чарлс ІІ призовава своя приятел Джон Уилмът, втори граф на Рочестър да се завърне от заточение в Лондон. Джон е морално пропаднал и алкохолизиран циничен поет и кралят го моли да напише пиеса, с която да впечатли френския посланик. В театъра Джон се запознава с младата актриса Елизабет Бари и решава да я направи голяма звезда. Той се влюбва в нея и тя му става любовница. Заради представлението Джон губи благоволението на кралския двор. На 33 години той умира от сифилис, като в предсмъртните си мигове търси утеха в Бога.

Развратникът

Още за Джак Дейвънпорт, Джон Малкович, Джони Деп, Развратникът, Розамунд Пайк

15:35
02.10.2020
Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд, фентъзи, Великобритания, 2018, реж. Дейвид Йейтс, с Еди Редмейн, Джони Деп, Джуд Лоу, Катрин Уотърстън, Дан Фоглър, (12)
14:30
03.10.2020
Карибски пирати: На края на светa - приключенски екшън филм с уч. на Джони Деп, Орландо Блум, Кийра Найтли, Джонатан Прайс, Джефри Ръш, Джак Дейвънпорт, Чоу Юн Фат, Том Холандър, Бил Най и др.
07:00
06.10.2020
Комарджии, драма, САЩ, 1998, реж. Джон Дал, с Мат Деймън, Едуард Нортън, Гретчен Мол, Джон Малкович, Джон Туртуро, (12)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Развратникът (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg