Комедии

Борат: културен обмен с Америка за напредък на великия братски казахтански народ

• От 0/5

Борат: културен обмен с Америка за напредък на великия братски казахтански народBorat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation
комедия, САЩ, 2006реж. Лари Чарлз

със Саша Барън Коен, Кен Давишън, Памела Андерсън

Борат Сагдиев е репортер в едно от най-популярните телевизионни шоута в Казахстан и всъщност е шестият най-популярен човек в страната. Той е изпратен от правителството в САЩ, за да направи документален филм за американското общество и култура.

Борат се отправя първо към Ню Йорк. Там той е впечатлен от красотата на американските жени, докато гледа „Спасители на плажа“ по телевизията и решава, че трябва да замине аз Малибу, за да намери Памела Андерсън и да се ожени за нея. Така Борат тръгва на пътешествие през Щатите, където среща истински хора и попада в шантави ситуации.

 

 През 2007-а филмът е номиниран за „Оскар“ за най-добър сценарий, а Саша Барън Коен получава „Златен глобус“ за най-добра мъжка роля в комедия. Идеята на филма идва на Коен от собственото му шоу Da Ali G Show. По време на снимките на „Борат“ полицията получава точно 91 обаждания с оплаквания от Коен.

 

 

Още за Борат, Саша Барън Коен

13:10
07.08.2020
Спортна лаборатория
13:20
07.08.2020
Спортна лаборатория
13:50
07.08.2020
Как се прави...: Космически закопчалки (How It`s Made: Aerospace Fasteners) Още предмети за ежедневна употреба под микроскопа! Открийте как се правят пюре от кактус и круша и лабораторни реактори. (AL)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg