Романтични

Невероятният Джо

• От 0/5

Joe Somebody, САЩ, 2001

Романтична комедия

Режисьор: Джон Паскин

В ролите: Тим Алън, Джули Боуен, Кели Линч, Хейдън Панетиер, Грег Джърман, Патрик Уорбъртън, Джеймс Белуши и др.Талантливият видео специалист Джоу Шефър (Тим Алън) отново се разминава с повишението в работа. В личен план нещата също не са розови. Той още копнее за бившата си съпруга Кали (Кели Линч). Отгоре на всичкото гаменът на офиса Марк Макини (Патрик Уорбъртън), го унизява публично като отнема любимото му място за паркинг.

Този инцидент кара Джоу да потърси реванш. Първата му стъпка е да започне да взима уроци по карате от Чък Скарлет (Джеймс Белуши), бивш треторазряден актьор, сега инструктор по бойни изкуства.

Втората е промяна на имиджа, която включва нова прическа и гардероб. Новината за предстоящия двубой бързо се разпространява и носи на Джоу неочаквано добри резултати. Повишават го в службата, а и Кали започва да проявява интерес към бившия си съпруг. Издигането му по корпоративната стълбица и промяната в популярността му карат Джоу да се чувства като нов човек.

Тази трансформация не допада обаче на дъщеря му Натали (Хейдън Панетиер), както и на Мег Харпър (Джули Боуен), която той колебливо ухажва. С приближаването на решителната среща с Марк Джоу разбира, че трябва да заслужи респекта както на близките си хора, така и на всички останали.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Невероятният Джо (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg