Ужаси

Магьосникът

• От 0/5

Магьосникът
Lord of Illusions, САЩ, 1995

Режисьор: Клив Баркър
Участват: Тревър Едмонд, Скот Бакула, Даниел Вон Баргън, Кевин О` Конър, Джоузев Латимор, Шейла Тоуси, Сюзън Трейлър и др.

Частният детектив Хари пристига в Лос Анджелис, за да избяга от студената и мрачна зима в Ню Йорк и за да разплете поредния обичаен случай, по който работи. Хари би трябвало да знае най-добре, че нищо не е обичайно, когато е замесен той. Но нищо не би могло да го подготви за мрачните дълбини на злото.

Обичайният случай на Хари поема зловеща посока, когато се натъква на мистерия, в която е замесен световно известният маг Филип Суон и красивата му съпруга Доротея. По време на зашеметяващо магическо шоу на Суан се случва нещо фатално – Суан загива.

Хари е въвлечен в кръговрат от ужасяващи тайни и терор. Докато светът му бавно, но сигурно потъва в несигурност и неизвестност, Хари осъзнава, че е влюбен в Доротея. Тогава той разбира за тайните на миналото й...........и се изправя лице в лице с най-големия й враг – Никс, човек със сатанинска сила, от когото Суан приема черната магия.

Хари се сблъсква с чудовищния Никс и разбира, че илюзионизмът е хитрост, а магията е истинска.
07:00
23.08.2020
В аквариума: Магьосникът от НБА
06:15
24.08.2020
В аквариума: Магьосникът от НБА

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Магьосникът (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg