Драми

Тристан и Изолда

Diema Family • От 0/5

“Tristan & Isolda”, Чехия, 2006

Жанр: драма

Режисьор: Кевин Рейнълдс

Тристан и Изолда


Участват: Джеймс Франко, София Майлс, Руфъс Шеуел, Хенри Кавил, Дейвид О`Хара

След падането на Рим, военачалниците на Англия са подчинени на силите на ирландския крал Дончад. Един от тези лидери – лорд Марк, търси начин да обедини английските племена и да създаде една силна нация, която да управлява. Най-великият рицар в неговата свита е Тристан, когото Марк е отгледал след ирланско нападение, погубило родителите му и семейството на Марк. Рамо до рамо с Тристан Марк вярва, че може да обедини своя народ и да освободи Англия от ирландското робство. Но Тристан крие ужасна тайна...

Тристан и Изолда


Смъртоносно ранен и изоставен в битка, той е върнат към живот от Изолда, мистериозната ирландска хубавица, която го спасява и укрива от баща си, крал Дончад. Но страстната им любов е прекъсната, когато Тристан трябва да се върне в Англия, без да знае дали ще види Изолда отново.

В опитите си да разедини отново английските племена, крал Дончад предлага дъщеря си като награда на турнира между шампионите на Англия. Тристан спечелва ръката на принцесата за лорд Марк, чиято мечта за обединена Англия най-сетне може би ще се сбъдне.

Тристан ужасен открива, че жената, която е спечелил за своя лорд, жената, за която лорд Марк ще се ожени, е неговата любима Изолда.Освен това, Марк е почтен и благороден бъдещ крал, чиято вяра в Тристан го е направила рицаря, който е.

Тристан и Изолда


Първоначално разделени от воюващите страни, а сега от лоялността към крал и държава, Тристан и Изолда трябва да подтиснат своите чувства в името на мира и бъдещето на Англия. Но колкото повече отричат любовта си, толкова по-силно тя изгаря сърцата им. Независимо от усилията си да останат разделени, Тристан и Изолда са привлечени неумолимо един към друг, рискувайки всичко за един последен миг в прегръдките на любимия човек.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Тристан и Изолда (1 коментар)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg