Трилъри

Оцеляване | Survivor (2015)

0/5

Оцеляване | Survivor (2015)

Историята е съсредоточена върху служителка на Държавния департамент на САЩ, която е изпратена от началниците си в Американското посолство в Лондон, за да се предотврати проникването на терористи в страната. Обаче нещата не тръгват по предначертания план: съвсем неочаквано героинята се превръща в един от основните заподозрени. За престъпленията в които тя е обвинена се налага смъртно наказание, така че тя е принудена да бяга, за да остане жива и да докаже своята невинност, а така също и за да предотврати терористична атака срещу Ню Йорк в навечерието на Бъдни Вечер.

Още за Оцеляване

22:00
26.02.2017
Двойно оцеляване: Епизод 12 (Dual Survival: Episode 12) Експерт по оцеляването с военна подготовка и самоук естествоизпитател се подвизават в най-опасните условия, за да покажат, че оцеляването зависи от подходящите умения.
23:52
26.02.2017
Най-опасните животни в света: Африка Африканската пустош е дом на безчет създания, за които всеки ден е борба за оцеляване. Вижте героите в неспирните спектакли на живота и смъртта.
01:00
27.02.2017
Оцеляване: Ад или наводнение (Still Alive: Hell Or High Water) Каякар се бори за живота си, след като над реката се разразява бурен порой. А моряк се опитва да оцелее изгубен насред Атлантическия океан.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Оцеляване | Survivor (2015) (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg