Трилъри

Оцеляване | Survivor (2015)

0/5

Оцеляване | Survivor (2015)

Историята е съсредоточена върху служителка на Държавния департамент на САЩ, която е изпратена от началниците си в Американското посолство в Лондон, за да се предотврати проникването на терористи в страната. Обаче нещата не тръгват по предначертания план: съвсем неочаквано героинята се превръща в един от основните заподозрени. За престъпленията в които тя е обвинена се налага смъртно наказание, така че тя е принудена да бяга, за да остане жива и да докаже своята невинност, а така също и за да предотврати терористична атака срещу Ню Йорк в навечерието на Бъдни Вечер.

Още за Оцеляване

11:50
26.02.2018
Най-трудното оцеляване Аляска САЩ, документална поредица, 2013 г. Зла хватка Пътуването започва с коварно прекосяване на плаващи пясъци. Военният отбор се хвърля пръв в предизвикателството - и почти затъва.
13:00
26.02.2018
Двойно оцеляване: Крайбрежна катастрофа (Dual Survival: Coastal Catastrophe) Зелената барета Джо Тети съчетава военната си подготовка с шаманските методи за оцеляване от каменната ера на спортиста Мат Греъм, за да оцелеят в най-враждебна среда в света.
21:15
26.02.2018
Най-трудното оцеляване Аляска САЩ, документална поредица, 2013 г. Гибелна река Отборите трябва да прекосят ужасяващите водни бързеи на Коул Крийк, за да достигнат летателната площадка за извеждането им в Туин Фолс.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Оцеляване | Survivor (2015) (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg