Трилъри

Оцеляване | Survivor (2015)

0/5

Оцеляване | Survivor (2015)

Историята е съсредоточена върху служителка на Държавния департамент на САЩ, която е изпратена от началниците си в Американското посолство в Лондон, за да се предотврати проникването на терористи в страната. Обаче нещата не тръгват по предначертания план: съвсем неочаквано героинята се превръща в един от основните заподозрени. За престъпленията в които тя е обвинена се налага смъртно наказание, така че тя е принудена да бяга, за да остане жива и да докаже своята невинност, а така също и за да предотврати терористична атака срещу Ню Йорк в навечерието на Бъдни Вечер.

Още за Оцеляване

00:00
22.01.2017
Чудати тела: Богиня с лицев тумор (Body Bizarre: Goddess Face Tumour) Вижте истории на хора от цял свят, които страдат от редки и мистериозни заболявания. Някои от тях се нуждаят от сложни операции с минимални шансове за оцеляване.
07:24
22.01.2017
Надпревара за живот: Оцеляване на най-приспособения В природата има много отлични примери за еволюция. Китовете са еволюирали от сухоземни животни в днешните морски бозайници.
08:05
22.01.2017
Най-дивият град в Аляска (Series 1): Екстремно оцеляване (Episode 2) (Alaska`s Wildest City: Extreme Survivors) Северните елени са любимата плячка на хищниците в Аляска. В ранчо елените са застрашени от вълци и мечки. Хората от Анкъридж са обещали да ги п

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Оцеляване | Survivor (2015) (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg