Трилъри

Оцеляване | Survivor (2015)

0/5

Оцеляване | Survivor (2015)

Историята е съсредоточена върху служителка на Държавния департамент на САЩ, която е изпратена от началниците си в Американското посолство в Лондон, за да се предотврати проникването на терористи в страната. Обаче нещата не тръгват по предначертания план: съвсем неочаквано героинята се превръща в един от основните заподозрени. За престъпленията в които тя е обвинена се налага смъртно наказание, така че тя е принудена да бяга, за да остане жива и да докаже своята невинност, а така също и за да предотврати терористична атака срещу Ню Йорк в навечерието на Бъдни Вечер.

Още за Оцеляване

11:53
27.07.2017
Дива Амазония: Диво кралство Стратегии за оцеляване от короните на дърветата до горските пътеки, някои дори необичайни - например малко жабче защитава огромна тарантула.
15:00
28.07.2017
Голи и уплашени: Сърцето на мрака (Naked And Afraid: Hearts of Darkness) Двама души, борещи се за оцеляване, се сблъскват в джунглата на Камбоджа. Изправени са пред силна горещина и крокодили и може би сътрудничеството е единственият им избор.
21:00
28.07.2017
Избавлението на чифлика: Епизод 10 (Homestead Rescue: Honey I Torched The Homestead) Четири семейства живеят изцяло извън системата и се учат по трудния начин. За да спасят домовете си, те призовават експерти по оцеляване да ги подготвят за прищявките на

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Оцеляване | Survivor (2015) (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg