Филми Приключенски

Муунфлийт | Moonfleet (2013)

Добави коментар

„Муунфлийт“ от 2013 година е втората екранизация по едноименния роман на Джон Мийд Фолкнър след тази от 1955 с Джордж Сандърс в главната роля.

„Муунфлийт“ от 2013 година е втората екранизация по едноименния роман на Джон Мийд Фолкнър след тази от 1955 с Джордж Сандърс в главната роля. Новата продукция е мини-сериал от два епизода, но AXN ще излъчи приключенската драма като един цял, пълнометражен филм, на 1-ви април от 22:00.

 

Харизматичният Рей Уинстън e в ролята на наперения и с претенции за висока класа контрабандист Елзивиър Блoк, който се вихри заедно с шайка приближени в крайбрежното селце Муунфлийт в Южна Англия. Селото е наследило името си от изтъкнатата в миналото фамилия „Мaхoуни”, а местните легенди разказват за прочутия полковник Джон Мaхоуни - Черната брада, чийто тленни останки са заровени във фамилната гробница, намираща се в подземията на местната църква.

 

Добави описание

 

Говори се, че някога, Черната брада е откраднал от крал Чарлз I-ви огромен диамант, който седи заровен някъде в околността. Духът му, казват, все още обикаля неспокоен, за да търси скъпоценния камък, а мистериозните светлини забелязвани нощем около църквата също се приписват на неговата сметка.

 

От другата страна е младият Джон Тречард - петнадесет годишен сирак, дързък и жаден за приключения, който мечтае от малко дете да открие съкровището на Черната брада. Едно неочаквано приятелство със закоравелия контрабандист Елзивиър Блoк, изпълнено с екшън, хумор, и преследване на съкровища, ще принуди младежа да предприеме рисковано пътешествие далеч от дома...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Муунфлийт