Драми

Любовта се случва | Love Happens (2009)

0/5

Любовта се случва | Love Happens (2009)

Д-р Бърк Райън пристига в Сиатъл за да проведе семинар. По време на който, той изненадващо открива човека, който може би най-накрая ще успее да го научи КАК да помогне сам на себе си! Д-р Райън е на ръба да подпише грандиозна мултимедийна сделка, но като терапевт който кара своите пациенти открито да се изправят пред проблемите си, той самият тайно е неспособен да се придържа към собствения си съвет!

 

Добави описание

 

Елоис Чандлър (Дженифър Анистън)  избягва мъжете и се е концентрирала върху собствения си бизнес с цветя! Въпреки това, когато тя се запознава с д-р Райън, по време на семинара му в хотела, между тях се заформя привличане. Но дали двама души, които са срещнали правилния човек по абсолютно неподходящото време, ще успеят да дадат на любовта още един шанс?!

 

Добави описание

 

Докато всеки от тях страда с личните си загуби и любови, те осъзнават, че за да могат да продължат нататък ще трябва да се откъснат от миналото си! И ако успеят, ще открият, че понякога "Любовта се случва" когато най-малко очакваш!

 

Добави описание

 

Жанр - драма, романтичен

Режисьор - Брандън Кемп
Актьори  - Франсис Конрой, Арън Екхарт, Дженифър Анистън, Саша Александър, Мартин Шийн, Джон Каръл Линч, Джуди Гриър и др.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Любовта се случва | Love Happens (2009) (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg