Филми Комедии

Коледата невъзможна | Jingle All the Way (1996)

Добави коментар

Коледа: това е най-магическото време от годината. Но докато много хора са заети да намерят перфектните подаръци за своите деца, други не са съвсем готови да потънат в празничната атмосфера.
  • Оригинално заглавие:  Jingle All the Way (САЩ, 1996 г.)
  • Жанр: комедия, семеен
  • Режисьор:  Брайън Левант
  • Актьори: Арнолд Шварценегер, Синбад, Фил Хартман, Рита Уилсън, Робърт Конрад, Мартин Мул, Харви Корман и др.

Коледа: това е най-магическото време от годината. Но докато много хора са заети да намерят перфектните подаръци за своите деца, други не са съвсем готови да потънат в празничната атмосфера. Бизнесменът Хауърд Лангстън (Арнолд Шварценегер) е плътно ангажиран с работата си и не му остава почти никакво време за жена му Лиз (Рита Уйлсън) и малкия му син Джими (Джак Лойд). След като за пореден път не изпълнява обещанието си да отиде на награждаването по карате на Джими, Хауърд решава да се реваншира, като му купи най-желаната от него играчка за Коледа - Турбомен.

Проблемът обаче започва, когато Хауърд разбира, че не е единственият, който търси тази играчка, изчерпана още в Деня на благодарността. Хауърд е решен да намери Турбомен на всяка цена. Одисеята на бащата започва, а приключенията са много. Хауърд непрекъснато се сблъсква с различни хора, които спират пътя му към тъй желаната играчка. А като за капак на всичко, когато се прибира у дома, заварва разведения съсед Тед Малтин (Фил Хартман), който освен че е бащата мечта за всяко дете, се е заел да помогне на съпругата на Хауърд – Лиз, с поставянето на коледната украса.

Филмът е подходящ за всички възрасти.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Коледата невъзможна , Арнолд Шварценегер

Първият сериал с участието на Арнолд Шварценегер ще излезе тази седмица

Арнолд Шварценегер ще участва в първия си сериал

Шест вечери с Арнолд Шварценегер по bTV Action

Арнолд Шварценегер си замина с благодарности от България