Комедии

Кинти в небето | Tower Heist (2011)

0/5

Кинти в небето | Tower Heist (2011)
Кинти в небето | Tower Heist (2011)

Кинти в небето („Tower Heist”, САЩ, 2011)
Жанр - екшън, комедия
Режисьор - Брет Ратнър
Актьори - Бен Стилър, Алън Алда, Еди Мърфи, Кейси Афлек, Матю Бродерик, Теа Леони, Майкъл Пеня, Желко Иванек и др.

Служители са решени да си отмъстят на измамник от Уолстрийт, който ги е изиграл. След като персоналът в луксозна сграда край Сентрал Парк открива, че милиардерът от последния етаж е откраднал пенсиите им, те замислят идеалното отмъщение: обир, чрез който ще си върнат загубеното.

Джош Ковакс е управител на сградата повече от десетилетие.

Нищо не убягва от зоркия му поглед. В най-тузарския апартамент на последния етаж Артър Шоу е под домашен арест, след като е заловен да краде два милиарда от инвеститорите си. Кои са най-силно засегнати от измамата му?

Служителите в сградата, чиито пенсии му е било възложено да управлява. Само дни преди Артър да се измъкне безнаказано със съвършеното престъпление, екипът на Джош се обръща към измамника на дребно Слайд с молба да планира почти невъзможното... кражбата на онова, което са уверени, че е скрито в охраняемия апартамент на Артър.

Макар и аматьори, новоизлюпените крадци познават сградата по-добре от всеки друг. Оказва се, че с години са оглеждали мястото като опитни обирджии...

Още за Бен Стилър, Еди Мърфи, Кинти в небето, Матю Бродерик

12:30
25.08.2019
Боуфингър - комедия (САЩ, 1999), режисьор Франк Оз, в ролите: Стив Мартин, Еди Мърфи, Хедър Греъм, Кристин Барански, Джейми Кенеди, Терънс Стамп, Робърт Дауни мл. и др.
23:20
25.08.2019
Кланът Тененбаум, комедия, САЩ, 2001 реж. Уес Андерсън, с Джийн Хекман, Анджелика Хюстън, Бен Стилър, Гуинет Полтроу, Люк Уилсън, (12 плюс)
15:35
26.08.2019
Завръщането на Поли - САЩ - 2004 - Комедия/ романтичен - Бен Стилър, Дженифър Анистън, Филип Сиймур Хофман, Дебра Месинг, Алек Болдуин

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Кинти в небето | Tower Heist (2011) (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg