Филми Екшъни

Истински лъжи / True Lies (1994)

Добави коментар

Една комедия, режисирана от знаменития Джеймс Камерън (Терминатор), съпроводена от истински екшън, с участието на един истински екшън герой - Арнолд Шварценегер.

  • Оригинално заглавие: True Lies (САЩ, 1994 г.)
  • Жанр: Екшън, трилър
  • Режисьор: Джеймс Камерън
  • Актьори: Арнолд Шварценегер, Джейми Лий Къртис, Том Арнолд, Бил Пакстън, Тиа Карере и др.

Една комедия, режисирана от знаменития Джеймс Камерън (Терминатор), съпроводена от истински екшън, с участието на един истински екшън герой - Арнолд Шварценегер. За своето участие Джейми Лий Къртис печели Златен глобус 94 за най-добра актриса в комедия, награда Сатурн за най-добра актриса и Американската комедийна награда за най-забавно изпълнение в игрален филм. Филмът е трети по продажби за 1994 година.

Истински лъжи / True Lies (1994)

Специалният агент Хари Таскър (Арнолд Шварценегер) работи под прикритие, а семейството му знае, че той продава компютри. Дъщеря му Дана е нацупена тийнейджърка, а съпругата му Хелън (Джейми Лий Къртис), отегчена от рутината на своя живот, е на ръба на любовна афера със Саймън - продавач на втора ръка коли, който се представя за шпионин.

Истински лъжи / True Lies (1994)

Когато група терористи заплашва да взриви половината страна с откраднато ядрено оръжие, тайният агент трябва да разкрие заниманието си. Хари разбира за Хелън и Саймън и трябва да спаси не само страната, но и брака си. Той използва агенцията, за да покаже на жена си как стоят нещата всъщност.

Истински лъжи / True Lies (1994)Истински лъжи / True Lies (1994)

Агент Таскър залага капан на собствената си съпруга в една хотелска стая, но там водачът на терористите ги хваща и завежда на мястото, на което планира да взриви ядрената бомба. Двамата заложници успяват да избягат, само за да разберат, че дъщеря им също е отвлечена.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истински лъжи , Арнолд Шварценегер

Първият сериал с участието на Арнолд Шварценегер ще излезе тази седмица

Арнолд Шварценегер ще участва в първия си сериал

Шест вечери с Арнолд Шварценегер по bTV Action

Празнична програма на bTV през декември

Арнолд Шварценегер си замина с благодарности от България