Комедии

Да разлаем съседите още веднъж | Neighbors 2: Sorority Rising (2016)

0/5

Да разлаем съседите още веднъж
Да разлаем съседите още веднъж

 

Да разлаем съседите още веднъж, „Neighbors 2: Sorority Rising”, САЩ, 2016
Жанр - комедия
ежисьор - Никълъс Столър
Актьори - Сет Роугън, Роуз Бърн, Зак Ефрон, Клоуи Грейс Морец, Айк Баринхолц, Акуафина, Селена Гомес, Елис Варгас, Лиса Кудроу, Кристофър Минц-Плас и др.

 

 

Семейство Кели и Мак Раднър чакат второ дете и са закупили по-хубава къща в предградията. Но за да я платят, трябва да продадат сегашната. Брокерката им дава 30 дни за финализиране на сделката.

 

Да разлаем съседите още веднъж

 

В съседство обаче ненадейно се нанася дамски колежански клуб, създаден по идея на Шелби, който с шумните си партита с наркотици ще обезцени имота...

 

Да разлаем съседите още веднъж

 

На Мак веднага му хрумва, че трябва да намерят човек, който разбира от "глупави младежи" и да им помогне да ги разкара - и това е Теди (с когото бяха заклети врагове от първия филм, но на финала му се сдобриха).

 

Да разлаем съседите още веднъж

 

Преди две години братството на сексапилния Теди се бе нанесло в къща на тихата и спокойна улица и за малко напълно да съсипе живота на сем. Раднър и новородената им тогава първа дъщеря със своите непрекъснати партита. Колежаните загубиха битката за квартала - досега!

Дали самият Теди има силите да се справи с бандата разгонени мадами - или ще падне жертва на сестричките от общество "Капа Ен Ю"?

 

Да разлаем съседите още веднъж

 

Този път Мак и Теди ще обединят сили срещу новата напаст за квартала! Целта им е да постъпят "като истински родители" - да им убият забавлението. Момичетата обаче отвръщат на ударите, като използват сексапила си като оръжие.

Още за Да разлаем съседите още веднъж, Зак Ефрон, Лиса Кудроу, Селена Гомес

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg