Филми Комедии

Да разлаем съседите | Neighbors (2014)

Добави коментар

Умилителна семейна приказка се превръща в истинска история на ужасите, когато в съседната къща се нанася група купонджии.

Neighbors, САЩ, 2014
Сценарист: Андрю Дж. Коен, Брендан О'Браян
Режисьор: Никълъс Столър
В ролите: Карла Гало, Джейк Джонсън, Джеси Хеймън, Лиса Кудроу, Кристофър Минц-Плейс, Дейв Франко, Зак Ефрон, Роуз Бърни, Сет Роугън, Айк Баринхолц, Али Кобрин

Мак (Сет Роген) и Кели Раднер (Роуз Бърн) се радват на приятно и спокойно ежедневие в компанията на новородената си дъщеря, която обграждат с грижи и любов. Умилителната им семейна приказка обаче се превръща в истинска история на ужасите, когато в съседната къща се нанася група купонджии.

Добави описание

„Въоръжени“ с мощни тонколони, планини от алкохол и всички необходими средства за „взривяване“ на идилични приказки, те превръщат фамилния рай на семейство Раднер в истински дискотечен ад. След няколко неуспешни опита да заровят томахавката, Мак и Кели прибягват до тежката артилерия от позволени и непозволени номера за потушаване на съседски бунтове. Резултатът? Потресаващ съседски хаос, който ще видим в пълния му блясък с комедията "Да разлаем съседите".

Добави описание

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Да разлаем съседите

Пълна анархия в новия трейлър на "Да разлаем съседитe"

"Да разлаем съседите" разбива стереотипите за семейното щастие