Кино

Създават "Сексът и градът 3" заради феновете

0/5

Кристин Дейвис
Кристин Дейвис

Актрисата Кристин Дейвис, която влиза в ролята на Шарлът Йорк от "Сексът и градът" каза, че продължението на филма от 2010 г. се дължи на подкрепата на феновете.

49-годишната актриса признава, че огромната зрителска подкрепа на първо място е причината за създаването на игралния филм, базиран на шестте сезона на сериала.

"Ако феновете не ни подкрепяха толкова силно, едва ли щеше да има филм. Беше голяма борба да направим първия филм, а след това и втория. Причината е, че ние играем жени на над 40-годишна възраст, а рядко се финансират подобни проекти. Всичко се дължи на подкрепата на почитателите. Смятам, че третият филм, ако се реализира, ще е защото хората говорят за нас, все още сме актуални. Феновете ни подкрепят и това означава много за нас", каза Кристин Дейвис в американско токшоу.

Сексът и градът 2 / Sex & the city 2 (2010) - всичко за филма>>>

Сексът и градът 2 / Sex & the city 2 (2010)

По-рано този месец режисьорът Майкъл Патрик Кинг разкри, че "Сексът и градът" има една неразказана история, но остана лаконичен.

"Със Сара Джесика знаем каква е последната глава. Това не означава, че тя ще бъде или трябва да бъде разказана. Смятам, че има една неразказана история. Дали ще има филм е съвсем различен въпрос", каза Майкъл Патрик Кинг.

Още за Кристин Дейвис, Сара Джесика Паркър, Сексът и градът

12:00
18.08.2019
Фалстарт - комедия, романтичен (САЩ, 2006), режисьор Том Дей, в ролите: Зоуи Дешанел, Матю Макконъхи, Джъстин Барта, Сара Джесика Паркър и др.
21:30
27.08.2019
Ед Ууд, биографична комедийна драма, САЩ, 1994 реж. Тим Бъртън, с Джони Деп, Мартин Ландау, Сара Джесика Паркър, Патриша Аркет, Джефри Джоунс, (15 плюс)
10:15
28.08.2019
Ед Ууд, биографична комедийна драма, САЩ, 1994 реж. Тим Бъртън, с Джони Деп, Мартин Ландау, Сара Джесика Паркър, Патриша Аркет, Джефри Джоунс, (15 плюс)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg