Кино

Робърт Де Ниро: Вече не ставам за главен герой

0/5

Родърт Де Ниро за DuJour
Родърт Де Ниро за DuJour

Робърт Де Ниро сподели, че е дошъл краят на играта му в главната роля, но пък с удоволствие би играл поддържащи роли до края на актьорската си кариера.

В новата комедия "Лас Вегас" звездатаРобърт Де Ниро си партнира с други ветерани в киното в лицето на Морган Фрийман и Майкъл Дъглас. Филмът проследява историята на възрастни приятели, които посещават Син Сити.

Пред медиите 70-годишният актьор сподели, че се чувства странно в такава голяма роля на тези години.

"Това е животът. Не можем винаги да играем в главните роли. Всеки път ще бъдем бащи, дядовци или прадядовци и това винаги е пресъздадено по забавен начин, така че аз съм ОК с това", разказа Робърт Де Ниро пред британския вестник "Метро".

Робърт Де Ниро е представител на предишно поколение актьори, родени през период на благоденствие след Втората световна война. Филмите с негово участие продължават да пълнят салоните и да събират многобройните му фенове на едно място. 

Още за Лас Вегас, Робърт Де Ниро

04:25
25.08.2019
Прецакването, криминален трилър, САЩ, 2001 реж. Франк Оз, с Робърт Де Ниро, Едуард Нортън, Марлон Брандо, Анджела Басет, Гари Фармър, (12 плюс)
06:45
26.08.2019
От местопрестъплението - Криминалистите разследват смъртта на трима полицаи по време на масов полицейски маратон в Лас Вегас. Една от жертвите е намерена по време на маратона именно от Грисъм и Катрин, докато другите две са намерени застреляни в хотелска
23:00
27.08.2019
Да бъдеш Флин - драма (САЩ, 2012), режисьор Пол Уайц, в ролите: Пол Дейно, Робърт Де Ниро, Джулиан Мур, Оливия Търлби, Лили Тейлър, Уес Стъди и др.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg