Кино

Арнолд Шварценегер си замина с благодарности от България

• От 0/5

През изминалата седмица екипът на „Непобедимите 2“ снима на летище Пловдив. След приключване на снимачната си програма холивудската легенда Арнолд Шварценегер си замина от страната произнасяйки вълнуваща реч. Бившият губернатор на Калифорния благодари на целия екип с думите, че без тяхната всеотдайност и професионализъм, звездите не биха могли да си вършат блестящо работата.

Арнолд Шварценегер

Шварценегер високо оцени българския екип като един от най-професионалните и талантливи, с които е работил през дългата си кариера. Той подчерта, че се е чувствал невероятно добре в България и на снимачната площадка в „Ню Бояна Филм“.

В началото на седмицата Шварценегер се срещна в Киноцентъра с премиера Бойко Борисов. На срещата присъстваха и министъра на културата Вежди Рашидов и футболната легенда Христо Стоичков.

Шварценегер пристигна на срещата със сценичния си грим и облекло и покани премиера да му гостува в Калифорния и го попита дали не иска да се включи в екипа на „Непобедимите“
. Шефът на „Ню Бояна Филм“ Дейвид Варод подари на г-н Борисов оригиналния меч от мегапродукцията „Конан Варварина“, а г-н Борисов и министър Рашидов подариха на Терминатора старинен пищов от Априлското въстание. Шварценегер изтъкна  възможността България да се превърне във стабилен център за световната киноиндустрия и това да привлече значителни кинокапитали, които ще стимулират икономическото развитие на страната.

Шварценегер е една от общо дванадесетте Холивудски звезди в суперпродукцията „Непобедимите 2“.
Освен него, във филма участват и Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Брус Уилис, Джет Ли, Ренди Кутюр и легендите на бойните изкуства Чък Норис и Жан Клод ван Дам. Към екипа на „Непобедимите“ се присъедини и китайската актриса  Ю Нан.
Режисьорът на филма Саймън Уест сподели в интервю пред медиите, че е очарован от страната ни и високото качество на работа в „Ню Бояна Филм“. Сценарист на втората част е Ричард Уенк, а продукцията ще бъде осъществена от „Ню Бояна Филм“.

Още за Арнолд Шварценегер

19:45
19.07.2019
Близнаци - комедия / криминален с Арнолд Шварценегер, Дани Де Вито.
13:10
21.07.2019
Близнаци - комедия / криминален с Арнолд Шварценегер, Дани Де Вито.
18:25
25.07.2019
Близнаци - комедия / криминален с Арнолд Шварценегер, Дани Де Вито.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg