Кино

Тейлър Лотнър от „Здрач” сред най-богатите тийнейджъри

• От 0/5

Не само вълните от фенки карат младия да е вечно усмихнат. За последните два филма от сагата „Здрач” младежът успя да събере 8,5 милиона долара. Той прибра в личната си хазна и 7,5 милиона долара от екшъна „Отвличане”, където играе главна роля. Сред последните придобивки на деветнадесетгодишния милионер са Mercedes-Benz SLS AМG Roadster за 200 хиляди долара. Лотнър се нарежда по джоб сред звезди, като певеца Джъстин Бибър (17) и певицата и актриса Селена Гомес (19).

Скоро Тейлър Лотнър ще се усмихва от големия екран и на българските дами. ЗДРАЧ: Зазоряване Част 1 (TWILIGHT: Breaking Dawn – Part 1) тръгва по екраните у нас от 18-ти ноември.


Филмът ни води към дългоочакваната развръзка на поредицата, когато Бела и Едуард ще сключат брак.
Най-после се поставя ребром въпросът как простосмъртната ще премине към лагера на вампирите. Освен това Бела забременява, а бебето, което расте много бързо в нея,  заплашва да я унищожи. Върколакът Джейкъб все още е луд по нея и предстои да видим на какво е готов заради любовта си.


Филм по поредицата романи „Здрач“ на Стефани Майер; Режисьор: Бил Кондон; Сценарий: Мелиса Розберг; Участват: Кристен Стюард, Робърт Патинсън, Дакота Фанинг, Тейлър Лотнър, Ашли Грийн и др.


Още за Здрач:Зазоряване. Част 1

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg