Кино

Шоуто „Aphrodite Les Folies“ на Кайли Миноуг идва в България на 3D

• От 0/5Кайли МиноугШоуто „Aphrodite Les Folies“ на Кайли Миноуг идва в България благодарение на кино Арена

За първи път феновете в България могат да видят завладяващата Кайли Миноуг на 3D. Ексклузивните прожекции на KYLIE 3D: Aphrodite Les Folies ще има само вечерта на 21-ви септември 2011 г. в кината Арена.  Билети може да закупите на касите на кината Арена в цялата страна.

Концертът от турнето на дивата е заснет в зала О2 в Лондон.  Ефектът от внушителната сценография, изпълнена перфектно до най-малкия детайл, е подсилен и от триизмерното заснемане. Благодарение на 3D технологията феновете в залата могат да бъдат пренесени на сцената, където златни колесници, летящи ангели, уникални костюми, дело на гениалното дизайнерско дуо Долче и Габана и наелектрезиращи танци спират дъха в продължение на 2 часа до самия финал.

Концерът включва хитове като  Can't Get You Out Of My Head,  Spinning Around, Slow заедно с парчетата от последния платинен албум на певицата  Aphrodite.

Режисьори: Уилям Бейкър и Маркус Винър
Продължителност: 120 минути

Любопитни факти:

  • Кайли МиноугКайли Миноуг започва кариерата си в няколко австралийски сериала, като се превръща в световна звезда чрез сериала „Съседи”. За героинята си Шарлийн тя печели десетки награди, което измества прожекторите от сестра й Дани към нея.

  • През 1990 година сладката и невинна Кайли започва връзка с вокалистка на INXS Майкъл Хътчинс, който споделя в интервю, че любимото му занимание е да развращава малката Кайли. Певицата залита по наркотиците, но благодарение на новия си партньор успява да развие музиката си. Така че именно на Майкъл дължим всички секси сцени, в които звездата е оскъдно съблечена.

  • През 2005 година Кайли Миноуг научава две седмици преди своя 37 рожден ден, че е болна от рак на гърдата. Това се случва по средата на пищното й турне Showgirl: the greatest hits tour. „Първата ми мисъл беше, че това не е възможно и че трябва да се върна и да си довърша работата. Нямам време за болести точно сега”, споделя Кайли. В последствие й се налага да претърпи няколко курса на химио, лъче и хормонална терапия. Завръщането й на сцената отприща т.нар. „Кайли ефект”, чрез който хиляди жени отиват на профилактични прегледи при мамолог.

  • Чрез албума си Aphrodite Кайли стана първата изпълнителка, която има номер едно албум в четири различни десетилетия във Великобритания.

  • Със сегашния си приятел – испанския модел Андрес, Кайли се запознава преди три години. Той я придружава по време на цялото сегашно турне, като на концерта си в Барселона тя дори го целуна пред 17 000 зрители. Преди да срещне Андрес, Кайли дълго време имаше връзка с френския красавец Оливие Мартинез, с модела Джеймс Гудинг, с колегата си от „Съседи“ Джейсън Донавън и други. Слухове говорят за авантюри с Роби Уилямс и Лени Кравиц.

Още за Кайли Миноуг

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg