Кино

Стъпки в пясъка / Stapki v pyasaka (2011)

• От 0/5Драма, Комедия

Сценарист и режисьор на „Стъпки в пясъка” е Ивайло Христов

Оператор – Емил Христов

В ролите: Иван Бърнев, Васил Михайлов, Асен Блатечки, Яна Титова, Деян Донков, Карла Рахал, Лабина Митевска, Франклин Смит и др.


Слави (Иван Бърнев) и Нели (Яна Титова) са приятели от детинство. Двамата са вречени един на друг с голяма любов. Но, както често се случва в живота, Нели се влюбва в друг (приятел и на двамата герои също от детинство). Това разбива сърцето на Слави и той бяга в чужбина. Следват срещи с друга жена (Лабина Митовска), различни приятели, както и нови срещи със стари „муцуни” като вечния тарикат Калаеца (Асен Блатечки) – личност, с която Слави е преживял много в миналото си.

След продължителна емиграция Слави се завръща в България. На летището той споделя с няколко случайни непознати своята история: едно детско влюбване, което прераства в страстна любов, последвана от разочарования; неприятностите с милицията по време на социализма; бягството зад граница; годините, прекарани в Австрия и Америка; какво го е накарало отново да се върне в България.

Завладяваща, напълно правдоподнобна история. Но не банална! Романтична комедия, в която героите попадат в ситуации – смешни, но понякога и с лек привкус на тъга, които поставят на изпитание не само любовта, приятелството, но и...  


Филмът е създаден по действителен случай и е спечелил Наградата на публиката на фестивала „Златната роза” във Варна 2010 г.
 

Още за Асен Блатечки, Стъпки в пясъка

00:45
31.10.2020
Доза щастие, драма, България, 2019, реж. Яна Титова, с Валентина Каролева, Димитър Николов, Александър Алексиев, Асен Блатечки, Лидия Инджова, (15)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Стъпки в пясъка / Stapki v pyasaka (2011) (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg