Кино

ЗАПОЗНАЙ СЕ С МАЛКИТЕ с премиера в България, ден преди Лондон и Ню Йорк

0/5

Миналата вечер в Русе беше световната премиера на третата част от хитовата комедийна поредица „Запознай се с нашите”.

ЗАПОЗНАЙ СЕ С МАЛКИТЕ„Запознай се с малките” беше гледан от русенци ден преди официалната премиера в Ню Йорк и Лондон.

Това е прецедент, който става възможен по повод откриването на новото кино Cinema City и благодарение на вековната кинотрадиция в града.

Първата прожекция в Русе е през далечната 1897 г, а първото кино отваря през 1911 г. и се счита за осмото кино в света. Дори Парамаунт, компанията, на която е филма, е основана след това, през 1912 г.

 

 

ЗАПОЗНАЙ СЕ С МАЛКИТЕ

В „Запознай се с малките” срещаме близнаците - наследници на Гейлорд Еблю (Бен Стилър), който отново се изправя пред своя подозрителен и твърдоглав тъст Джак Бърнс, в ролята традиционно е неповторимияt Робърт Де Ниро. Когато цялата компания на Грег и Пам (Тери Поло), включително и бившето й гадже Кевин (Оуен Уилсън), пристигат за рождения ден на близнаците, Грег е изправен пред трудната задача да докаже на Джак, че той е мъжът в къщата. Очакват ни безброй комични ситуации, в които този път се включват Джесика Алба в ролята на изкусителната професионална партньорка на Грег и Харви Кайтел като арогантен строител.

ЗАПОЗНАЙ СЕ С МАЛКИТЕ

Ще успее ли Грег да премине финалния тест на тъста си и да стане новия патриарх на фамилията или семейният кръг на доверието ще се разпадне, този път завинаги, ще може да видите в киносалоните в цялата страна от днес, когато е официалната премиера на филма.

ЗАПОЗНАЙ СЕ С МАЛКИТЕ

 

 

 

Още за Бен Стилър, Джесика Алба, Запознай се с малките, Оуен Уилсън, Робърт Де Ниро, Тери Поло

05:05
13.12.2019
Пич, къде е баща ти?, комедия, САЩ, 2017 реж. Лорънс Шер, с Оуен Уилсън, Ед Хелмс, Дж. К. Симънс, Кат Уилямс, Глен Клоуз, (15плюс)
17:30
15.12.2019
Наръчник на оптимиста - романтична комедия филм с уч. на Брадли Купър, Дженифър Лорънс, Робърт де Ниро, Крис Тъкър, Джулия Стайлс, Джон Ортиз и др.
01:10
19.12.2019
Син Сити: Град на греха, криминален трилър, САЩ, 2005 реж. Франк Милър, Робърт Родригес, Куентин Тарантино, с Брус Уилис, Джесика Алба, Мики Рурк, Джейми Кинг, Клайв Оуен, (18плюс)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg