Кино

ЗАПОЗНАЙ СЕ С МАЛКИТЕ с премиера в България, ден преди Лондон и Ню Йорк

0/5

Миналата вечер в Русе беше световната премиера на третата част от хитовата комедийна поредица „Запознай се с нашите”.

ЗАПОЗНАЙ СЕ С МАЛКИТЕ„Запознай се с малките” беше гледан от русенци ден преди официалната премиера в Ню Йорк и Лондон.

Това е прецедент, който става възможен по повод откриването на новото кино Cinema City и благодарение на вековната кинотрадиция в града.

Първата прожекция в Русе е през далечната 1897 г, а първото кино отваря през 1911 г. и се счита за осмото кино в света. Дори Парамаунт, компанията, на която е филма, е основана след това, през 1912 г.

 

 

ЗАПОЗНАЙ СЕ С МАЛКИТЕ

В „Запознай се с малките” срещаме близнаците - наследници на Гейлорд Еблю (Бен Стилър), който отново се изправя пред своя подозрителен и твърдоглав тъст Джак Бърнс, в ролята традиционно е неповторимияt Робърт Де Ниро. Когато цялата компания на Грег и Пам (Тери Поло), включително и бившето й гадже Кевин (Оуен Уилсън), пристигат за рождения ден на близнаците, Грег е изправен пред трудната задача да докаже на Джак, че той е мъжът в къщата. Очакват ни безброй комични ситуации, в които този път се включват Джесика Алба в ролята на изкусителната професионална партньорка на Грег и Харви Кайтел като арогантен строител.

ЗАПОЗНАЙ СЕ С МАЛКИТЕ

Ще успее ли Грег да премине финалния тест на тъста си и да стане новия патриарх на фамилията или семейният кръг на доверието ще се разпадне, този път завинаги, ще може да видите в киносалоните в цялата страна от днес, когато е официалната премиера на филма.

ЗАПОЗНАЙ СЕ С МАЛКИТЕ

 

 

 

Още за Бен Стилър, Джесика Алба, Запознай се с малките, Оуен Уилсън, Робърт Де Ниро, Тери Поло

01:00
17.07.2020
Палави ръце, комедия - хорър, САЩ, 1999 реж. Родман Флендър, с Девън Соуа, Сет Грийн, Елдън Хенсън, Джесика Алба, Вивика А. Фокс, (18)
22:00
17.07.2020
Анаконда - трилър с уч. на Джон Войт, Дженифър Лопес, Ерик Столц, Айс Кюб, Оуен Уилсън и др.
16:00
18.07.2020
Кабелджията - комедия с уч. на Джим Кери, Матю Бродерик, Лесли Ман, Бен Стилър, Джак Блек, Оуен Уилсън, Ерик Робъртс, Даян Бейкър, Джордж Сегал, Джанин Гарофало, Дейвид Крос и др.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg