Кино

Запознай се с малките / Meet the parents: Little Fockers - премиера 22 декември 2010

0/5

Запознай се с малкитеСблъсъкът на характерите на Джак Бърнс (Робърт де Ниро) и Грег Фокър (Бен Стилър) достига нови висини в „Запознай се с малките” - третата серия от епичната поредица. В нея Лора Дърн, Джесика Алба и Харви Кайтел се присъединяват към звездния екип от предишните две части на лентата.  

Десетгодишен брак с Пам (Тери Поло), близнаци и безброй перипетии са били необходими на Грег за да мине на “ти” със своя твърдоглав тъст Джак. Сега обаче, след като пообеднелият родител е принуден да работи във фармацевтична компания, подозренията му към любимия му зет – медицинска сестра се завръщат с пълна сила.  

Така, когато цялата компания на Грег и Пам, включително и бившето й гадже Кевин (Оуен Уилсън), пристигат за рождения ден на близнаците, Грег е изправен пред трудната задача да докаже на Джак, че той е мъжът в къщата. Но при всичките неразбории, шпиониране и тайни мисии, ще успее ли той да премине финалния тест на тъста си и да стане новият патриарх на фамилията? Или семейният кръг на доверието ще се разпадне, този път за добро?

Запознай се с малките

 

 

 

Участват: Робърт де Ниро, Бен Стилър, Тери Поло, Джесика Алба, Барбара Стрейзънд, Дъстин Хофман
Продуцент: Робърт де Ниро
Сценарий: Джон Хамбърг
Режисьор: Пол Йеитс 

Още за Барбара Стрейзънд, Бен Стилър, Джесика Алба, Дъстин Хофмън, Запознай се с малките, Робърт Де Ниро, Тери Поло

04:25
25.08.2019
Прецакването, криминален трилър, САЩ, 2001 реж. Франк Оз, с Робърт Де Ниро, Едуард Нортън, Марлон Брандо, Анджела Басет, Гари Фармър, (12 плюс)
05:10
25.08.2019
Кланът Тененбаум, комедия, САЩ, 2001 реж. Уес Андерсън, с Джийн Хекман, Анджелика Хюстън, Бен Стилър, Гуинет Полтроу, Люк Уилсън, (12 плюс)
06:15
25.08.2019
Завръщането на Поли - САЩ - 2004 - Комедия/ романтичен - Бен Стилър, Дженифър Анистън, Филип Сиймур Хофман, Дебра Месинг, Алек Болдуин

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg