Кино

Рапунцел и разбойникът / Tangled (2010) - класическата приказка на Братя Грим оживява по нов начин и с нови герои

• От 0/5Дълга, руса коса е тайното оръжие на принцеса Рапунцел в 3D анимацията "Рапунцел и разбойникът"

В приказния свят на Disney Рапунцел пленява чаровен бандит и предприема авантюристично бягство

Рапунцел и разбойникът / Tangled (2010)


Класическата приказка на Братя Грим оживява по нов начин и с нови герои във вълнуващата анимация на Disney „Рапунцел и разбойникът” 3D.

Рапунцел и разбойникът / Tangled (2010)

Най-търсеният и най-чаровният бандит в кралството - Флин Райдър  - се озовава в плен на Рапунцел, девойка със златисто руса коса, дълга 21 метра, която търси начин да се измъкне от кулата, където е заключена от малка.

Рапунцел и разбойникът / Tangled (2010) Невероятната двойка се забърква в смешно и авантюристично бягство, от което може да ви настръхне косата. Бягство, изпълнено с приключения, сърдечни емоции, хумор и коса, много коса. Към незабравимите им преживявания се включват расов кон, особено грижовен хамелеон и хайка недоволни бандити.

Създателите на филма ще ни впечатлят не само с перфектна визия на героите и приказния свят, но и с новите технологии, с които са създадени дългите 21 метра златисти коси на младата принцеса.

Традиционно за филмите на Disney, за работата по „Рапунцел и разбойникът” 3D са ангажирани някои от големите имена в анимацията.

Рапунцел и разбойникът / Tangled (2010)

Композиторът Алън Менкън е създател на невероятната музика и песни в някои от най-емблематичните анимационни класики на Disney. С работата си заслужено печели 8 Оскара за любими филми като „Малката Русалка”, „Под водата”, „Красавицата и звярът”, „Аладин” и „Покахонтас”. Към звездния екип на „Рапунцел и разбойникът” 3D се присъединява и режисьорът Байрън Хауърд. През 2008 г. той режисира анимацията „Гръм”, реализирала над 300 млн. долара приходи, за която получава две номинации за „Златен Глобус”. Глен Слейтър, сценаристът на филма, познаваме от „Малката русалка”. За работата си по филма през 2008 г. е номиниран за наградите „TONY” и „Grammy”.

Премиерата на „Рапунцел и разбойникът” 3D в България е на 03 Декември 2010, в IMAX и 3D киносалоните.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg