Кино

Наоми Уотс парализира лицето си, за да изиграе принцеса Даяна

0/5

Актрисата Наоми Уотс трябвало да парализира дясната страна на лицето си с помощта на коктейлни пръчици, защото искала да изиграе перфектно ролята на принцеса Даяна в предстоящия биографичен филм.


44-годишната Наоми Уотс
, която ще изиграе ролята покойната принцеса, била толкова решена да усъвършенства всяка мимика на лицето на Даяна, че била принудена да слага пръчици в устата си, за да промени начина, по който тя се движи, докато говори.

"Не просто искам да изглеждам като нея. Искам да постигна дори тона на гласа й и жестовете й, начина, по който движи лицето си. А това е точно обратното на начина, по който аз движа своето. Това ми отне седмици", сподели тя.

Наоми Уотс призна, че е загрижена най-вече за това как хората ще приемат образа й и дали ще я критикуват за начина, по който е влязла в ролята на принцеса Даяна.


"Борех се с решението дали да го направя. Страхувах се от всички сравнения, които хората ще направят с покойната принцеса", каза още актрисата.

Още за Наоми Уотс

01:15
12.07.2020
21 грама - драма, трилър (САЩ, 2003), режисьор Алехандро Г. Иняриту, в ролите: Шон Пен, Бенисио Дел Торо, Наоми Уотс, Дани Хюстън, Шарлот Генсбур, Еди Марсан, Джон Рубинстайн, Мелиса Лио, Клиа ДюВал и др. (14)
03:15
16.07.2020
21 грама - драма, трилър (САЩ, 2003), режисьор Алехандро Г. Иняриту, в ролите: Шон Пен, Бенисио Дел Торо, Наоми Уотс, Дани Хюстън, Шарлот Генсбур, Еди Марсан, Джон Рубинстайн, Мелиса Лио, Клиа ДюВал и др.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg