Кино

"Забвение" - фантастичният екшън с Том Круз

• От 0/5

Зрелищни визуални ефекти разкриват част от мистичния свят на "Забвение" в новия трейлър на филма

 

Забвение


Наситен с динамика, загадъчност и силни емоции, фантастичният екшън с Том Круз обещава да се превърне в истинско кино събитие

Нов поглед към продукцията "Забвение" от режисьора на „TRON: Заветът“ показва внушителен постапокалиптичен свят, в който цари абсолютно технологично господство. Том Круз и Морган Фрийман се изправят срещу  могъща раса, решена да заличи Земята от лицето на Вселената. В тази битка няма победители, въпросът е какво следва: край на света или начало на еднa нова вселена?

 

Забвение


Действието в "Забвение" се развива в необозримото бъдеще, когато Земята е далеч от състоянието, в което я познаваме, и е на път да бъде напълно разрушена. В този фантастичен свят един човек, лишен от минало, ще жертва настоящето си в името на спомена за безвъзвратно изгубения си живот. Неравната битка ще изправи шепа оцелели хора в сражение срещу могъща раса, оборудвана с космически кораби и  роботи убийци, лишени от човешката милост.

 


Лишен от дом и памет, Джак Харпър (Том Круз) е част от екипа на „чистачите”, които се занимават с поддръжка на самолетите, събиращи последните останки от човешко присъствие на планетата. До деня, в който се натъква на доказателство,  способно да промени изцяло съдбата на човечеството. Срещата му с красивата Джулия (Олга Куриленко) задейства поредица от събития, които го принуждават да постави под въпрос всичко, което знае и да поеме в ръцете си съдбата на планетата.

Актьорският състав на "Забвение" включва още отличената с „Оскар” Мелиса Лео („Боецът”), Николай Костер-Валдау (ТВ сериала „Игри на тронове”) и Зоуи Бел („Убий Бил”).


Джоузеф Козински („TRON: Заветът”) е режисьор, продуцент и съсценарист на филма.  Съпродуценти са Питър Чернин и Дилън Кларк, работили по „Възходът на планетата на маймуните”.

Новият трейлър разкрива, че ни очаква визуално пиршество със спиращи дъха кадри, пресъздаващи вселена на крайностите, в която се редуват недостижими височини и необятни дълбини. Продукцията е заснета в зашеметяваща 4К резолюция на локации в Съединените щати и Исландия.

 

 

 

В САЩ филмът ще излезе ексклузивно в IMAX седмица преди премиерата му в останалите кина. Подобно на “TRON: Заветът“, "Забвение" ще бъде дигитално ре-мастериран чрез  патентованата технология IMAX® DMR и ще съдържа кадри, специално проектирани така, че да максимизират екрана за зрителите в IMAX. Ключови сцени от действието ще се разширяват във формата на IMAX (1,44:1), като елиминират усещането за границите на екрана и по този начин позволят на публиката да се потопи още по-пълно в гигантския размах и мащаб на филма.

Премиерата на "Забвение" у нас в кината и IMAX  e на 12 април, седмица преди официалната щатска премиера.

 

 

Още за Забвение, Зоуи Бел, Мелиса Лео, Морган Фрийман, Олга Куриленко, Том Круз

08:35
14.12.2019
Мисията невъзможна 3, шпионски екшън, САЩ, 2006 реж. Джефри Джейкъб Джей Джей Ейбрамс, с Том Круз, Филип Сиймор Хофман, Винг Реймс, Били Кръдъп, Мишел Монаган, (15плюс)
16:14
14.12.2019
В червеевата дупка с Морган Фрийман: Има ли живот след смъртта? (Through the Wormhole with Morgan Freeman: Is There Life After Death?) Какво се случва, когато умрем? Преставаме ли да съществуваме или оцеляваме в друга форма? Сега учените са на път да отго
17:02
14.12.2019
В червеевата дупка с Морган Фрийман: Има ли край Вселената? (Through the Wormhole with Morgan Freeman: Is There an Edge to the Universe?) Струва ни се, че космосът е съществувал винаги, но дали това е така? Според най-новите доказателства вселената има кр

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg