Кино

Любимците на Холивуд се събраха за световната премиера на "Херкулес"

0/5

Мегапродукцията "Херкулес", която среща на големия екран Дуейн „Скалата“ Джонсън и топмодела Ирина Шейк, тази седмица отбеляза своя официален дебют с бляскава премиера в Лос Анджелис.

Освен звездните лица от екипа на филма, на събитието се появиха и някои от най-популярните имена в света на шоубизнеса, сред които Марая Кери, Кайли Миноуг и Еди Мърфи. По стилния черен килим мина и дългогодишната приятелка на Дуейн Джонсън - Лаурен Хашиан, която за втори път се появява редом до своята половинка на подобно светско събитие.

украинската красавица Ирина Шейк

Макар и придружаван от любимата си в живота, по  време на премиерата на "Херкулес" „Скалата“ отдели подобаващо внимание на изгората си във филма – украинската красавица Ирина Шейк. За участието си в епичния екшън, където влиза в образа на изкусителната Мегара, топмоделката коментира:

„Беше много вълнуващо да си партнирам с толкова силен и респектиращ мъж за първата си роля. Беше като сбъдната мечта.“

За ролята си в "Херкулес", който българските зрители вече могат да гледат в кината на 3D, IMAX3D и 4DX, бившата кеч звезда претърпява истинска метаморфоза, която изисква усилена тренировъчна подготовка и строг хранителен режим.

„Той се подготвя за тази роля вероятно повече от година“, сподели на черния килим Хайрам Гарсия, който е част от продуцентския екип на продукцията и допълни:

„Гледахме го на снимачната площадка и се стигна до там, че по някое време спряхме да го виждаме извън роля.“

Дуейн „Скалата“ Джонсън

Самият Джонсън признава, че да се превъплъти в образа на Херкулес е негова дългогодишна мечта:

„Още от дете се възхищавах на Херкулес и това беше първият проект, за който заприказвах, щом пробих в Холивуд. Така че това са филм и роля, за които се подготвям от дълги години.“

Любимците на Холивуд се събраха за световната премиера на 'Херкулес'

На официалното представяне на продукцията в Лос Анджелис се появиха и част от останлите актьорските лица, превъплътили се в митологичните древногръцки герои от легендата за Херкулес. Сред тях бяха Иън Макшейн, познат на зрителите от „Снежанка и ловецът“, Ингрид Болсо Бердал („Хензел и Гретел: Ловци на духове“), Руфъс Сюъл („Илюзионистът“), както и унгарският топмодел Барбара Палвин.

Ирина Шейк

приятелка на Дуейн Джонсън - Лаурен Хашиан

Марая Кери

Добави описание

Добави описание

Добави описание

Добави описание

 

 

Още за Дуейн Джонсън, Ирина Шейк

08:25
25.10.2020
Джуманджи: Следващо ниво, екшън - комедия, САЩ, 2019, реж. Джейк Каздън, с Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Джак Блек, Карън Гилън, Аквафина, (12)
23:40
28.10.2020
Безпощадно, екшън - крими - трилър, САЩ, 2010, реж. Джордж Тилман Джуниър, с Дуейн Джонсън, Били Боб Торнтън, Оливър Джаксън-Коен, Карла Гуджино, Муун Блъдгууд, Маги Грейс, (15)
22:05
29.10.2020
Джуманджи: Следващо ниво, екшън - комедия, САЩ, 2019, реж. Джейк Каздън, с Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Джак Блек, Карън Гилън, Аквафина, (12)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg