Кино

Кой е бащата на бебето на Бриджит Джоунс?

0/5

Кой е бащата на бебето на Бриджит Джоунс?
Кой е бащата на бебето на Бриджит Джоунс?

Новият трейлър на Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта обещава повече хумор, повече типични за Бриджит безизходни ситуации и най-вече – мистерия до последния кадър кой е бащата на бебето й.

В дългоочакваната лента за любимата ни британска героиня ще видим една стара любов, която не е хванала ръжда, и една нова тръпка, която няма намерение скоро да си тръгне. След две вълнуващи и объркани нощи, прекарани съответно с бившия приятел и новия ухажор, Бриджит отново попада в ситуация, от която трудно ще се измъкне. Колко комична може да бъде подобна ситуация ни показват не кои да е, а самите Патрик Демпси и Колин Фърт, като никой не е готов да се откаже от невротичната британка и евентуалното си дете... А по стара традиция, враждата не остава в класическите британски любезности.

Кой е бащата на бебето на Бриджит и ще намери ли най-после щастието любимката на милиони, ще трябва да дочакаме термина на Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта - 16 септември в кината.

Междувременно битката между двамата татковци ще се води в социалните мрежи. Привържениците на старата, но доказала се любов могат да гласуват с #КатегоричноДарси, а тези, които смятат, че Бриджит трябва да гледа напред могат да се обосноват с #ОпределеноДжак. Нека надхитряването започне сега.

Още за Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта, Колин Фърт, Патрик Демпси

04:20
15.12.2019
Английският пациент, романтична драма, САЩ, 1996 реж. Антъни Мингела, с Ралф Файнс, Жюлиет Бинош, Уилям Дефо, Кристин Скот Томас, Колин Фърт, (15плюс)
02:35
18.12.2019
Денят на влюбените, романтична комедия, САЩ, 2010 реж. Гари Маршал, с Джулия Робъртс, Аштън Къчър, Дженифър Гарнър, Патрик Демпси, Брадли Купър, (12плюс)
21:25
25.12.2019
Бавачката Макфий - комедия / семеен филм, копродукция, с Ема Томпсън, Колин Фърт.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg