Кино

Хю Джакман още веднъж ще се превъплати във Върколака

0/5

Хю Джакман още веднъж ще изиграе ролята на Върколака
Хю Джакман още веднъж ще изиграе ролята на Върколака

Хю Джакман още веднъж ще изиграе ролята на Върколака.

Режисьорът Джеймс Манголд получи предложение за нов филм за приключенията на Върколака - мутант от поредицата "Х-мен". Компанията 20th Century Fox води преговори и с австралийския актьор Хю Джакман за неговото участие във продължението на сагата.

По-рано, актьорът сподели, че ще участва в продължението на поредицата, само ако има смисъл.

Хю Джакман още веднъж ще изиграе ролята на Върколака

Първият филм за Върколака, който бе представен през 2009 г., беше приет хладно от критиката.

Последната лента от поредицата за Върколака (2013) е начело в бокс-офис класациите в Америка и от премиерата си през лятото до сега филмът е спечелил над 413 милиона долари. Очаква се новата продукция да бъде директно продължение на Върколака, въпреки че сюжетът се пази в тайна.

Хю Джакман още веднъж ще изиграе ролята на Върколака

В момента тече постпродукцията на "Х-Мен: Дни на минало бъдеще", която трябва да излезе на екран през 2014 г. където зрителите ще могат да гледат отново Хю Джакмън.

Неотдавна из филмовите среди се заговори, че на Хю Джакман са били предложени 100 милиона долара, за да изиграе  Върколака в още четири филма. Актьорът обаче опроверга тези слухове.

Досега Хю Джакман се е снимал като Върколака в шест филма.

Още за Хю Джакман

16:45
26.09.2020
Еди Орела - спортен, драма (Великобритания, САЩ, Германия, 2016), режисьор Декстър Флечър, в ролите: Тарън Еджъртън, Хю Джакман, Кристофър Уокън, Рюне Темте, Тим Макинърни и др.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg