Кино

Анджелина Джоли поднася дар за сетивата с новия трейлър на Господарка на злото

0/5

Господарка на злото
Господарка на злото

С наближаването на премиерата на епичното приключение„Господарка на злото“ на 30 май, от Disney разпалват въображението на зрителите с нов зрелищен трейлър. Истински подарък за публиката е не само пищната картина, населена от тайнствени същества, но и постепено разбулвания образ на мистичната Злодеида.

Създадена сякаш за нея, ролята е поверена на кино иконата Анджелина Джоли. Актрисата с лекота съумява да плени сетивата на зрителите едновременно с невинното, меланхолично излъчване на жена, станала жертва на безмилостно предателство, и в същото време – оскърбена и надменна магьосница, решена да си отмъсти.

Господарка на злото

Вдъхновение за пресъздаването на сложния характер на своята героиня, Джоли открива в самия живот и отправя силно послание към зрителите на филма: „Макар и подтиквана от копнежа за отмъщение, Злодеида яростно защитава земята, която обича, и всички същества, които я населяват. Надявам се, че публиката и особено младите жени ще осъзнаят колко важно е да развият чувство за справедливост и усещане кое е честно и за какво си заслужава да се бориш. Ще видят, че могат да бъдат воини и, в същото време, нежни, женствени и прочувствени  създания, с цялото многообразие от проявления , което всяка жена притежава.“

Ел Фанинг е младата актриса, която партнира на Анджелина Джоли в ролята на невинната принцеса Аврора. „Ел е Аврора!“, споделя Джоли. „В момента, в който я срещнах, тя беше като слънце. Прекрасна, нежна, интелигентна млада жена, но и великолепна актриса.“

Господарка на злото

Към блестящия актьорски състав на „Господарка на злото“ се присъединява и Сам Райли, когото също виждаме в новия трейлър. Неговият герой Диавал е специално създание, което освен в човек, умее да се преобразява в гарван, кон, дракон или вълк, и е безрезервно верен съюзник на Злодеида. Новото видео разкрива лицето и на смъртния враг на феята  орисница и баща на Аврора – крал Стефан - в чиято роля ще видим актьора Шарлто Копли.

Фентъзи приключението „Господарка на злото“ излиза на голям екран точно 55 години след легендарния анимационен филм на Disnеy „Спящата красавица“. Приказната история, която всички си мислят, че познават, този път ще разкрие непознати истини от миналото на героите. В „Господарка на злото“ феята орисница Злодеида (Анджелина Джоли) е красива и невинна млада жена, станала жертва на безмилостно предателство, което превръща чистото й сърце в камък. Решена да отмъсти и да защити народа си, тя подхваща епична битка с краля на човеците и проклина новородената му дъщеричка Аврора. Докато Аврора (Ел Фанинг) расте, тя се озовава в центъра на кипящ конфликт между Горското царство, което е възпитана да обича, и кралството на баща й, което е нейното наследство. Злодеида разбира, че Аврора държи ключа към мира в земите им, и решава да предприеме крайни действия, които ще променят двата свята завинаги.

Господарка на злото

В „Господарка на злото“ участват още Имелда Стонтън (кинопоредицата „Хари Потър“), Джуно Темпъл („Тримата мускетари“, „Черният рицар: Възраждане“) и др. Режисьор на продукцията е Робърт Стромбърг, а продуцент - Джо Рот . Изпълнителни продуценти са Анджелина Джоли, Дон Хан, Мат Смит, Палак Пател и Сара Брадшоу. Сценарият е дело на Линда Улвъртън, чиито най-известни филми са „Красавицата и звярът“, „Цар Лъв“ и „Алиса в страната на чудесата“.
“Господарка на злото“ излиза на 30 май 2014 г., в кината на 3D.

Интересна и актуална информация за продукцията може да намерите на официалната българска фейсбук страница на Disney: www.facebook.com/DisneyStudioBulgaria.

Още за Анджелина Джоли, Господарка на злото, Господарката на злото

15:55
06.07.2020
Господарка на злото, фентъзи, САЩ, 2014 реж. Робърт Стромбърг, с Анджелина Джоли, Ел Фанинг, Шарлто Копли, Лесли Манвил, Имелда Стонтън, (12)
18:55
06.07.2020
Господарка на злото 2, приключенски - семеен, САЩ, 2019 реж. Йоахим Рьонинг, с Анджелина Джоли, Ел Фанинг, Мишел Пфайфър, Чиуетел Еджиофор, Сам Райли, (12)
11:55
07.07.2020
Господарка на злото 2, приключенски - семеен, САЩ, 2019 реж. Йоахим Рьонинг, с Анджелина Джоли, Ел Фанинг, Мишел Пфайфър, Чиуетел Еджиофор, Сам Райли, (12)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg