Кино

Филмът „Завръщане“ с 5 официални премиери в България и Великобритания

0/5

Филмът „Завръщане“ с 5 официални премиери в България и Великобритания
 
Новият филм на режисьора Ники Илиев „Завръщане“ тръгва по кината на 18 октомври в цялата страна.

Преди това обаче целият звезден каст: Башар Рахал, Евелин Костова, Александър Кадиев, Орлин Павлов, Диляна Попова, Бойко Кръстанов, Искра Донова и Райна Караянева ще се срещнат със зрителите на 5 специални премиери.

Турнето започва от Пловдив на 15 октомври с първата гала премиера за филма. Там е заснета и по-голямата част от лентата и събитието е част от програмата на фондация „Пловдив Европейска столица на културата за 2019г“.

 

>>>Вижте какво дават днес - пълна програма на кината. <<<

 

На следващия ден – 16 октомври актьорите и екипът на филма ще посрещнат над 1500 гости, партньори, почитатели и приятели на българското кино на специална гала премиера в София.

Следват срещи с публиката и премиери във Варна на 17 октомври във Фестивалния комплекс и в Бургас на 18 октомври, когато филмът ще тръгне и във всички киносалони в страната.

На 19 и 20 октомври публиката в Лондон ще може лично да се срещне с целия актьорски състав на две специални прожекции в кино Дженесис. Планирани са посещения още в Стара Загора, Благоевград, Велико Търново и Русе в следпремиерната седмица от 21 октомври.

Днес излиза и вторият трейлър на „Завръщане“, с който се разкрива още малко от историята във филма.

Още за Завръщане

23:00
26.01.2020
Реката, от която няма завръщане: Светкавична реакция (River Of No Return: Rapid Response) Капитан на лодка е принуден да действа, след като салджия пада в мътните води на реката. Силен дъжд заплашва да унищожи ранчото на Обри. (9-A)
00:00
27.01.2020
Реката, от която няма завръщане: Конски сили (River Of No Return: Horsepower Up) Бък решава, че е време 8-годишният му син Дакс да научи как се управлява лодка. Собственикът на ранчо Обри се грижи за бременна кобила по време на рисковано раждане. (9-A)
03:37
27.01.2020
Домашните рецепти на Валъри (Series 2): Завръщане у дома (Episode 13)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg