Кино

Актрисата Британи Мърфи била отровена, твърди баща й

0/5

Британи Мърфи (Brittany Murphy)
Британи Мърфи (Brittany Murphy)

Бащата на актрисата Британи Мърфи (Brittany Murphy), починала през 2009 година в къщата си в Лос Анджелис след пневмония, твърди, че са открити следи от отрова за мишки в косите на дъщеря му, което означава, че е била отровена.

Британи Мърфи (Brittany Murphy)

Анджело Бертолоти е дал част от косите на Британи Мърфи в независима лаборатория. Той винаги е отхвърлял заключенията на института по съдебна медицина в Лос Анджелис, който посочи като причина за смъртта пневмония.

Според заявеното от бащата пред Ню Йорк Дейли, повишените нива на отровни метали, главно барий, използван в отровата за плъхове, са открити в тленните останки на актрисата

Резултатите "сочат отравяне", според Анджело Бертолоти. "Искаме подновяване на разследването, за да се открие авторът на престъплението.

"За да не преча на новото разследване не мога още да назова човека, когото подозирам", каза Бертолоти.

Британи Мърфи (Brittany Murphy)

Британи Мърфи почина внезапно на 20 декември в банята на дома си в Холивуд Хилс. Съдебният лекар посочи, че смъртта е настъпила след инфаркт, резултат от пневмония, анемия и "голяма интоксикация с медикаменти".

Съпругът й – британският сценарист Саймън Монджак (Simon Monjack) на 39 години – почина пет месеца след Британи. Той почина в същия дом, също от пневмония.

Директорът на института по съдебна медицина в Лос Анджелис Крейг Харви, уточни, че службата му е предоставила косите за нови анализи, но оттогава Анджело Бертолоти не му се е обаждал, и той поддържа първоначалните заключения.

Още за Британи Мърфи

08:05
08.07.2020
Черното тефтерче - игрален филм, САЩ, с Британи Мърфи, Рон Ливингстън.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg