Промоции

Турски езиков пакет от blizoo

0/5

Можете да прибавите към вашия абонамент езиков пакет от турски програми. ТВ програмите са на оригиналния им език, без дублаж и субтитри.

Цената на пакета е 2,99 лв.

Повече информация: http://blizoo.bg/turk_pack.html

Турски езиков пакет - списък програми

ATV AVRUPA (Европа) е политематичен канал предназначен за цялото семейство. Своята популярност дължи на забавните програми и сериали. Това е една от най-гледаните и обичани канали в Турция.

ЕURO D e европейската версия на KANAL D. Изключително популярен сред турското население в Европа. Програмите на EURO D са насочени към най-широка публика – от детски и образователни предавания до развлекателни програми и филми.

EURO STAR се фокусира върху забавни и образователни програми. Предавания новини свързани със звездите на Турция от артистичния и хайлайф свят. EURO STAR ви държи в час с най-актуалните спортни събития от Турция и света.

NTV AVRUPA е изградила имидж на надеждна и популярна медия, която винаги дава най-актуалната и безпристрастна информация за събитията от Турция и света. Излъчва предимно новини, но предлага също така и обзори от най-интересното във футбола и баскетбола.

Samanyolu Avrupa е канал с обзорни новинарски емисии, социални, културни и забавни програми. Излъчва, специално подбрани актуални филми от световното и турско кино, качествени телевизионни сериали, анимации и документални филми.

Planet Turk e филмов канал, който предлага класически филмови заглавия на турското кино. Освен драматични филми, каналът излъчва и оригинални турски комедии.

Planet Mutfak e готварски канал посветен както на традиционната турска кухня така и на експериментаторството. Известни готвачи или пък обикновени почитатели на кулинарното изкуство представят различни рецепти и техники в готварството.

KRAL TV e най-модерният турски канал за етно и поп музика. Акцентът е върху съвременната музика, но и старите класики намират своето място във водещия музикален канал на Турция.

Още за blizoo

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Турски езиков пакет от blizoo (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg