ТВ канали

Disney Channel

Disney Channel ТВ програма

Каналът стартира в България на 19 септември 2009 точно в 06:00 сутринта със специална уикенд програма послучай откриването му. Заглавията включени в програмата са както част от вече познатите на малчуганите от Jetix сериали "Американски дракон: Джейк Лонг", "Ким Суперплюс" и "Финиъс и Фърб", така и някои нови герои и сериали, с които те тепърва те ще се запознаят като "Лудориите на Зак и Коди", "Магьосниците от Уейвърли Плейс", "Джонас", "Лило и Стич", "Смяна" и др. Децата ще имат възможността да проследят новите приключения на "Хана Монтана" в нейният трети сезон, както и с някои забавни филмови програми като "Търсенето на Немо", "Програма за защита на принцеси", "Училищен мюзикъл" и "Глезлите".

Програмата й e насочена към две определени възрастови групи – деца на възраст между 2- 5 и деца на възраст между 6-14 години и техните семейства.

Програмата на Disney Channel предлага и някои от тоталните и новите хитове от програмата на Jetix като "Големите шпионки", "Мързелград", "Русалки", "Монстър Бъстър Клъб", "Джими Куул" и "Кид върсъс кат".

 

 

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Disney Channel (80 коментара)