Мнения за: CBS Drama

Мнения за:
CBS Drama

CBS Drama (бивш:Zone Romantica) отвежда зрителите в пленителния свят на страстта, емоцията и драмата. Със своите изпълнени с живот програми каналът предлага най-добрите романтични драми. Към пълния текст

5 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Tanya

Tanya06.07.2017, 11:18:41 ч.

На 53 години съм. От2010 година съм инвалид и съвсем случайно открих този канал, много го харесвам и гледам всичко с удоволствие

Отговори на Tanya

anelina

anelina06.12.2012, 01:17:23 ч.

смениха името на тв канала "ZONE ROMANTICA" със "CBS DRAMA".смениха хубавите латиноамерикански и испански филми, с американски и други англо говорящи бози, претендиращи, че са хубави. Aко и собствениците са сменени, бихме могли да оправдаеме подобно не познаване на любителския интерес към тв канала "ZONE ROMANTICA", с надеждата им за по-голяма гледаемост.Hадежда, която обаче със сигурност ще остане празна. Aко собствениците разполагат с пипълметрична информация, ще могат да направят разлика в гледаемостта до 03.12.2012г., и същата след тази дата. Aко за собствениците е без значение колко е гледан техния канал, нека продължават да ни заливат от него, с некачествената си англоговоряща "боза". Aко си мислите, че съм някаква изкукуригала бабичка, влюбена в латино мелодрамите, много се лъжете. Aз съм на 26 години, и се възхищавам от безупречната актьорска игра на абсолютно всички ( до един ) актьори. B холивуд могат да се научат на доста неща от тях, но твърде много са си повярвали за да може да стане. да не говориме за нашата школа. Hашите млади актьори трябва(ше) да ги задължaт да гледат канала "ZONE ROMANTICA". жалко, че го няма. да се надяваме, че новите ( или ако са старите ), да се вразумят. да, това е правилната дума - в р а з у м я т !!!

Отговори на anelina

Георги

Георги18.07.2010, 22:50:30 ч.

Програмата ви е предназначена главно за жени, но в мое лице имате един истински почитател, независимо от това, че съм мъж. Има хора, в това число и жени, които с присмех коментират даваното по ТВ Романтика. Най-общо казаното е:- "... не ми се гледат тези сапунки". Много малко от тях знаят, че квалификацията им "сапунки" произлиза от първите им спонсори, които са били производители на перилни препарати, а не от сълзите, които предизвиква сапунът в очите. Ако трябва да сравнявам нашите филми, с тези произведени в Латинска Америка, с голям съжаление трябва да кажа - можеме само да им дишаме праха. Почти всички филми, които съм гледал до сега (вече 5-6 години) по вашият канал, са ме оставяли с усещането, че наблюдавам някое събитие от живота ни през прозореца. Невероятна игра на артистите, и страхотни постановки на режисйорите. Радвам се, че Ви има. Благодаря Ви!
П.П. Аз съм на 41 години и не се считам за стар гледайки Романтика

Отговори на Георги

mariana

mariana30.11.2009, 16:18:17 ч.

tova e moeto lubima programa zone romantika.

Отговори на mariana

Nqkoq

Nqkoq16.03.2009, 23:13:19 ч.

TOVA E TV NOMER EDNO ZA MEN! GLEDALA SYM PO4TI VSI4KI SERIALI I PRODYLJAVAM DA GI GLEDAM BRAVO!!!!!!!

Отговори на Nqkoq

Добави коментар »

Коментари за "CBS Drama"
Страница 1 от 1 • Коментари 5

Добави коментар

От

Антиспам защита Защита от спам роботи: Въведи кода който виждаш в полето по-долу. Ако срещаш проблем с използването на това се обърни към администратора на сайта.

*potv.bg си запазва правото да изтрива или редактира коментари.

Не пропускайте

Популярно в poTV.bg