Мнения за: Нова ТВ

Мнения за:
Нова ТВ

Програмата на Нова телевизия по отношение на филми и сериали се отличава със сериозност, балансираност и обществен ангажимент. Към пълния текст

«1234567891011121314»

131 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Ийо Несуно

Ийо Несуно13.01.2018, 00:20:01 ч.

Реплика към МИЛКО ПЕТРОВ

Точно за Германия господин интелигентен не говори, защото там са най-строги законите за замърсявания за коли. Половината от трошките дето са на наша територия не биха минали техническите прегледи там. Там дори нямаш право да си оставиш колата да загрява на празен ход, заради замърсяването, грози те глоба и това важи за всички, няма изключение като при нас за големите Мерцедеси и Аудита да не смеят полицаите да дори да им направят забележка. С ретро автомобил там не можеш да се движиш ежедневно, а само на специално определени дни и участъци.

Отговори на Ийо Несуно

МИЛКО ПЕТРОВ

МИЛКО ПЕТРОВ10.01.2018, 02:16:47 ч.

Господа журналисти, къде са отговорите ви? Прочетох всички коментари, но отговори не открих! Защо направихте този сайт? За наивници? За недоволни? Монологът не е начин за комуникация! Трябва да има обратна връзка, защото иначе добрата идея е за кошчето! Коментарите винаги свързват най-малко два субекта чрез дадено събитие! Спазването на дистанция не е защита от простащината, а страх от обективността!

Отговори на МИЛКО ПЕТРОВ

Гергана

Гергана07.01.2018, 21:59:10 ч.

Програмата на всички Ваши канали става все по тъпа и по тъпа, едни и същи тъпи филми ги повтаряте за незнам кой път. Този, който прави програмата едва ли гледа телевизия.

Отговори на Гергана

МИЛКО ПЕТРОВ

МИЛКО ПЕТРОВ05.01.2018, 01:29:12 ч.

Господа журналисти,ако вашият висок интелект и гражданска позиция се разминават с фактите,които сте длъжни да представите пред зрителите, то вие предавате себе си и ....нас! Пиша за фалшивите новини и фалшивата реалност,която се моделира сега! Защо трябва да сме актьори в свят с лъскави декори и кухи манекени? Къде се загубиха истинските човешки ценности като чест, морал, достойнство и т.н.? Защо материалното "изплува" над духовността! Хората забравиха,че богат човек е този,който има истински приятели,а не този,който има пари,коли и къщи!Ще завърша с цитат на Сенека " Хората не се интересуват колко благородно живеят,а само колко дълго,въпреки че всеки човек притежава властта да живее благородно,но не е в ничия власт да живее дълго!" Желая откровен отговор от вас!

Отговори на МИЛКО ПЕТРОВ

МИЛКО ПЕТРОВ

МИЛКО ПЕТРОВ05.01.2018, 00:41:06 ч.

След два месеца психологична атака,днес в новините беше "изплюто камъчето" на тема "Причини за мръсният въздух на София". Г–жа Фандъкова, в този град има и интелигентни хора,които знаят истинската причина за мръсния въздух! Научно е доказано,че това е прахта от мръсните улици!Брутално мръсна София!Желая ,хората написали ограничителните разпоредби за старите автомобили,да са по–грамотни! Нека същите да правят разлика между димни и прахови частици. Серен оксид и въглероден диоксид са основни замърсители в големи европейски градове с чисти улици!Ако законът е справедлив,нека КАТ да провери първо автобусите на градския транспорт и после старите автомобили.Няма град в Европа, където да се ограничават правата на гражданите с забрана, да карат стари автомобили! Пример е Германия с закон за свободно шофиране на ретро автомобилите( такива над 30 години) ,които са освободени дори от данъци! Г–да журналисти, бъдете интелигентни и обективни, защото често говорите по теми, извън вашата компетентност!

Отговори на МИЛКО ПЕТРОВ

валя54

валя5401.01.2018, 01:26:34 ч.

Що за глупост на връх Нова година да излъчвате американски тъпи филми.Нямам думи.

Отговори на валя54

Man4o

Man4o20.12.2017, 09:14:54 ч.

Тоя Виктор май се пооправи с това лигаво говорене,но има още да се коригира.Дръж се като мъж,Вики!Положи още старание!Срамота е да не гледаме този способен журналист само заради интонацията!Дерзай,Вик!!!!!!!!!!!!!!!

Отговори на Man4o

Тихата

Тихата16.12.2017, 19:24:00 ч.

Стига сте смятали на хората стотинките кои колко ще похарчи по празниците.Ами молете управляващите да докарат инвеститори,да не и за вас да наяма пари за заплати след някои месец.

Отговори на Тихата

Фен на Нова

Фен на Нова06.12.2017, 10:06:30 ч.

Не съм фен на турски сериали, но изгледах доста защото смятам че не може да се отрича нещо, което не се познава. Гледам ги предимно със субтитри, за да следя развитието на образа чрез оригиналната интонацията. Попаднах на много качествени сценарии, интересни и красиви актьори и невероятна производителност.

Това, което искам да споделя е, че Нова ТВ има много по-добър подход в селекцията и полага повече грижи в това дублажите да бъдат качествени и да се доближават до тембъра, интонацията и характеристиката на даден образ.

Днес погледнах "Любов под наем", който се излъчва по БТВ и се шокирах от безобразния дублаж, който на практика проваля възприятието на образите и дискредитира едни от най-добрите турски комедийни актьори. Така постъпиха и с "Двете лица на Истамбул", в третия сезон, където точно както сега, в "Любов под наем" един груб монотонен глас дублира няколко герои и буквално ги обезобразява.

Филмът "Любов под наем" е от малкото съвременни, модерни комедии с добър вкус, с добра актьорска игра и интересен сюжет. Забавен, със свеж, бликащ хумор успоредно с основната сюжетна линия. Главните герои са магнетични и с особена интересна европейска красота.

Много се надявам Нова ТВ да закупи този филм и да приложи своите високи критерии при дублажа, за да могат българските зрители да се насладят на един наистина добър сериал, достоен за ЕМИ. не знам защо не се пускат и варианти със субтитри, за да има избор.

Отговори на Фен на Нова

Росица Сотирова

Росица Сотирова24.11.2017, 22:29:26 ч.

Как може така до се подигравате с учасниците и да им нарушавате човешките права. Каквото за един това и за всички останали участници.Толерирате лудата за сметка на останалите.Съжалявам че съм ви гледала и гласувала за това предаване

Отговори на Росица Сотирова

Добави коментар »

«1234567891011121314»

Коментари за "Нова ТВ"
Страница 7 от 14 • Коментари 131

Добави коментар

От

Антиспам защита Защита от спам роботи: Въведи кода който виждаш в полето по-долу. Ако срещаш проблем с използването на това се обърни към администратора на сайта.

*potv.bg си запазва правото да изтрива или редактира коментари.

Не пропускайте

Популярно в poTV.bg