Мнения за: Нова ТВ

Мнения за:
Нова ТВ

Програмата на Нова телевизия по отношение на филми и сериали се отличава със сериозност, балансираност и обществен ангажимент. Към пълния текст

«12345678910111213»

126 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Диана Анастасова

Диана Анастасова09.05.2016, 09:02:55 ч.

Тази "журналистка" Генка Шикерова е абсолютно некомпетентна, изсмуква си материали от пръстите, работи с непроверени факти. Последният пример е материалите за Александровската болница. За неверна информация и клюки трябва да носи наказателна отговорност или да стои в къщи си и да клюкарства със съседките. Нова Телевизия излагате се с подобни " журналисти".

Отговори на Диана Анастасова

Анонимна

Анонимна26.01.2016, 17:48:55 ч.

Защо в едно село е било заплашвано от един човек щети спра тока и пенсията и доста години гие заплашвал.

Отговори на Анонимна

Aneta Nikolova

Aneta Nikolova12.01.2016, 18:12:15 ч.

Живея и работя в Испания, Мадрид. Много харесвам Нова телевизия но от миналата година октомври месец излъчването е ужасно. Прекъсва и не може да се гледа повече от 30 минути спокойно и след това се изнервям да чакам да чуя нещо между прекъсванията особено това става на филмите и вечерните предавания. Колкото и да ми е неприятно прехвърлям на други програми, на които не се получава такова прекъсване.. Ако някой чете тия мнения и ако това е от излъчването на нова или някакви други технически тънкости моля да направите нещо, ако държите на зрителите си и на рейтинга си.

Отговори на Aneta Nikolova

anonimen

anonimen13.10.2012, 00:28:22 ч.

защо всички търсите тези смотани т. сериали защо сприахте филма долината на слънцето по нова в който всичко е истина а не измислици и го пратихте в трета глуха в диема фемили защо по нова и по бтв има само турски сериали каде са теленовелите да не мислите че като ги давате изисканите и културните хора ги гледат щтрак и отиват на друг канал

Отговори на anonimen

Елена Колева

Елена Колева16.04.2010, 12:21:01 ч.

Какво остана от добре структурираната програма на НТ - само новинарските предавания. Представят се актуално, няма манипулативни коментари и анализи, явен е стремежът да се обхванат по вече събития в световен мащаб, избягва се клишето на шоковите новини с анонс на битовизми. Представянето на прогнозата на времето е технически неиздържано, и коментарът неефективен на фона на лъснатите момичета. Телевизията се гледа и от сериозни и възрастни хора, а има и млади хора, изпадащи в недоумение от предаването ви Биг брадър. Дали би могло да ви се случи нещо по лошо от това да излъчвате подобна безумица - тя не вдига вашия рейтинг, тя го е свалила тотално. Нима няма или е скъпо излъчването на музикално, научно популярно, детско или друго предаване? Не чувствате ли че като медия притежавате ограмна сила на въздействие, това ли ще е вашата заслуга към зрителите ви, нямате ли морална отговорност за това което вършите. Дали четете коментарите незнам, но споделеното е огорчение и на много познати, колеги и приятели, с молба - погледнете се отстрани.

Отговори на Елена Колева

Петрова

Петрова22.03.2010, 18:53:02 ч.

Защо пак с тези глупости наричани от вас,"Биг Брадър фемели". Занимавате зрителите си с просташки истории.
Предпочитаме филма "Любов на заем". Ако много държите пунете ги в канал отделен, който харесва ден и нощ само това да гледа.
Моля Ви не разваляйте хубавата Нова Телевизия!

Отговори на Петрова

Иванова

Иванова16.02.2010, 13:35:57 ч.

Наистина е добра телевизия, но тези реклами ще ме откажат. В никоя друга, освен Налмарк, не са толкова често и стакава продължителност рекламите. Забравя се каква гледаш ! Добре, че са се сетили отгоре на екрана с надпис да ти напомнят това, което гледаш. И тази несменяема Цветанка Ризова, която толкова години не положи усилия, за да бъде подготвена за разговор със съответния събеседник. Като някоя селска клюкарка задава един след друг само глупави въпроси, които да задоволят единствено нейното любопитство.

Отговори на Иванова

Веселина

Веселина13.01.2010, 19:57:59 ч.

Кой?! Вие ли сте сериозни и обществено ангажирани?!!! Що за наглост не мога да разбера? Постоянно се променя програмата и въпреки, че често "обещавате" някакъв филм, нищо не се знае докато не дойде часа, минутата на излъчване. Така че.... ако обичате, поне бъдете реални в преценката за себе си.

Отговори на Веселина

aleksandrova

aleksandrova28.12.2009, 22:15:55 ч.

ne moga da razbera za6to postoiano pravite niakakvi promeni v programata vi za6to spriaxte semeen sarai,triumfat na 4ervilata vaob6te ne se saobraziavate sas zritelite si.Kolko mnogo hora jelaiat semeen sarai a vi ne obra6tate vnimani zna4i ne se interesuvate ot zritelite si ,a bez tiax ste ni6to.varnete serialite ni.

Отговори на aleksandrova

Анонимен

Анонимен27.12.2009, 21:03:17 ч.

Нова телевизия - просташката телевизия на Иван, Андрей и Милен!

Отговори на Анонимен

Добави коментар »

«12345678910111213»

Коментари за "Нова ТВ"
Страница 11 от 13 • Коментари 126

Добави коментар

От

Антиспам защита Защита от спам роботи: Въведи кода който виждаш в полето по-долу. Ако срещаш проблем с използването на това се обърни към администратора на сайта.

*potv.bg си запазва правото да изтрива или редактира коментари.

Не пропускайте

Популярно в poTV.bg