Мнения за: Кабелна Телевизия и Оптичен Интернет от НЕТ 1

«12345678910111213»

130 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Константин Григоров

Константин Григоров05.08.2014, 17:07:49 ч.

Здравейте,само да напиша няколко редчета за теази фирмичка и аз!За качество немога да кажа нищо,тъй като имах желание да се включа към тях/както и мой приятели/,но уви след като бях заявил включване и дойде момента да проимат няколко нови абоната ми заявиха по телефона:Съжаляваме,но в този вход няма да можеме да ви свържеме,тъй като в някаква си кутия имало много кабели и техните не можели да ги прокарат или нещо от сорта?А през 1 блок имам приятел който е към тях,явно и тази фирмичка си повярва и вече имат претенции кой и къде да включват!Май трябваше да им кажа,че живея в мазето и да не се притесняват от кутии.Явно са си повярвали и те и не им трябват нови абонати,на такива никога да нямаш доверие!Говоря за квартал Лагера и това беше в делничен ден и бях си взел отпуска за да ги чакам да ме вържат,а можеше още като бях в офиса им да ми откажат,но явно нямат интернет или нямат база данни за да видят тази подробност,че точно моят блок няма техен абонат и не им се е занимавало да прокарат само за един клиент.........браво на тях,потребителя както винаги е..........знаете ;)

Успех с избора ви!!!

Отговори на Константин Григоров

супер недоволна

супер недоволна29.07.2014, 09:55:39 ч.

Аз НЕ бих препоръчала този интернет доставчик на никой. Изнудват те да си купиш рутер от тях, понеже иначе не отговаряли за интернета. И ти си купуваш и почва ходене по мъките. Този рутер губи обхват, все няма нет,скороста е такава, че и пощата не можеш да си провериш - 1,7 down (а съм подписала за 45). Звъня им всеки ден по няколко пъти, идваха в нас толкова пъти и нищо. Проблема остава,а според тях проблем няма и аз си измислям, а има дни в които по цял ден не мога да се свържа с рутера. Последно ми казаха да си ползвам кабела. Това е безумно да нямам нет в нас и да трябва да ходя до кафето при все че си плащам за такъв. Пълни скапаняци.

Отговори на супер недоволна

Чуденка

Чуденка28.07.2014, 21:43:26 ч.

Може ли някой абонат на Net1, да ми каже мнение за услугата интернет и тв? Както и дали има някой информация за БгЛан?

Отговори на Чуденка

alex1

alex130.06.2014, 20:39:11 ч.

Изключително съм доволен от качеството на услугата интернет и тв.

В другото ми жилище съм абонат на Близу и мнението ми е, че Нет1 са несравнимо по-добри.

Искам да изкажа специална благодарност на екипа от системната поддръжка, които успяха да ми помогнат да си пренастроя рутера след моята некомпетентна намеса, и то дистанционно.

Относно скоростта: при договорени 45 МВ, спийдтеста показва 56,6 mbps down и 18,71 МВps up.

Няма друг такъв доставчик, salute them!!!

Отговори на alex1

Svetlio

Svetlio19.05.2014, 01:54:01 ч.

Реплика към mariaiv

И при мен е така. Ок е общо взето, но много ми липсва Испанското. То вече свърши де, но дано на есен има някаква промяна и можем да го гледаме някъде, дори срещу доплащане

Отговори на Svetlio

Aman

Aman19.05.2014, 01:50:35 ч.

Реплика към зори

Добре, толкова ли е трудно да си четете договорите. Не може да подписваш нещо и след това да се сърдиш, че хората си търсят правата. Никой не те те карал на сила да подписваш каквото и да е нали?

Отговори на Aman

зори

зори27.04.2014, 19:04:20 ч.

Не ползвам услугите им повече от половин година,но пишеше че трябва да доплатя всички такси плюс 100лв обещетение за да го прекратя ,и си каза че няма да стане просто!И онзи ден ми звънят,че дължа 230лв.Живеех под наем и се изнесох оттам.Въпросът ми е-дела ли завеждат срещу 'задлъжнелите"/

Отговори на зори

Светослав

Светослав26.04.2014, 10:31:27 ч.

Явно нет1 са подхванали нов бизнес: Рекет на стари клиенти. Хората си мислят, че ако им е изтекъл договора и спрът да си плащат това е достатачно за да прекратят отношенията си с доставчика. Странно, от нет1 не мислят така. Договора автоматично ти става безсрочен и ти трябва (според тях) изрично да си го прекратиш. И така продължават да те таксуват без ти да знаеш и да подозираш че се случва, като паралелно не полуаваш услугата за която те таксуват, защото не си предплатил. 4 години по късно излизаш от вас и виждаш входа ти облепен с трудно махащи се стикери на които фирма за събрания на задължения е написъла че си престъпник и дължиш към 300 лв. за нещо което не си получил и отдавна нямаш отношение. 4 години са си мълчали, хубаво да се натрупа сметка и после - дай пари да си закърпим бюджета, че сме зле с основния бизнес и се пренасочваме към нов - рекет.

Това се случи с ме тези дни и още не съм ходил да се разправям, но предполагам че ще се стигне до съд, защото аз пари ням да им дам. Та, моля ако имате опит с тез другари, дайте идея от каде да почна. Аз ли да подам оплакване някъде, колективно ли да се направи, да ги чакам те да заведат дело ли, в полицията ли да се оплача, в някоя комисия за защита на потребителите ли, медиите ли (господари на ефира примерно)...

Имам спомени че мобилните оператори преди години използваха тази схема с автоматично подновените договори, но им резнаха крилцата от някъква комисия и обявиха че автоматичните договори не са законни.

Отговори на Светослав

изгорял нетаджия

изгорял нетаджия23.04.2014, 20:31:37 ч.

Реплика към Lyubomir Ahtarov

бацка,радвай се че си се отървал лесно от тях.Такива чокундуря не бях срещал.При изтекъл договор и при 10 хиляди оплаквания за лошо качество на всички услуги,какво мислиш стана? Продължават да ме таксуват като редовен абонат и вече "дължа" към 330 лв.

След празниците ще започнем съдебни дела! Пак ти казвам ,голям късметлия си и щом си се отървал веднъж,недей да си лсагаш сам въжето повторно!!!

Отговори на изгорял нетаджия

Пламен Иванов

Пламен Иванов18.04.2014, 16:04:39 ч.

Реплика към Jordan

Отвратен съм от услугата интернет и отношението на служители н аталф. линия ...все аз и моя рутер са виновновни.КАК ДА ПРЕКРАТЯ ДОГОВОРА КОИТО Е 18 М. ОТ 10.2013 г.??

Отговори на Пламен Иванов

Добави коментар »

«12345678910111213»

Коментари за "Кабелна Телевизия и Оптичен Интернет от НЕТ 1"
Страница 8 от 13 • Коментари 130

Добави коментар

От

Антиспам защита Защита от спам роботи: Въведи кода който виждаш в полето по-долу. Ако срещаш проблем с използването на това се обърни към администратора на сайта.

*potv.bg си запазва правото да изтрива или редактира коментари.

Не пропускайте

Популярно в poTV.bg