Мнения за: Кабелна Телевизия и Оптичен Интернет от НЕТ 1

«12345678910111213»

127 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Калинка-Малинка

Калинка-Малинка29.09.2016, 12:52:08 ч.

Много разочарование от Нет 1. Бях техен клиент за повече от 12 години, винаги плащам сметките си навреме, нямам закъснения. Наложи ми се да се преместя в райпн, който те нямат покритие и бях на безсрочен договор, дадох писменно предизвестие 1 месец, но някой служител от Нет 1 не е пуснал заявката ми за прекратяване на договора. Напуснах жилището на датата отбелязана за прекратяване. Оказа, че имам още една неплатена сметка, въпреки, че не съм ползвала услугата им, тъй като напуснах жилището. Написах жалба за тази сметка, но ми бе отговерено, че трябва да си погася дължението, въпреки, че не съм ползвала услугата и техните сътрудници могат да установят това с абсолютна сигурност! Никога повече Нет 1!

Отговори на Калинка-Малинка

Анонимен

Анонимен11.09.2016, 11:31:31 ч.

"Виваком "са същите ,като тези тъпаци -пишат високи сметки ,модема забива постоянно .Нямам думи и аз.

Отговори на Анонимен

Анонимен

Анонимен08.09.2016, 17:15:58 ч.

Вчера е имало гръмотевици в София.Тогава пък съвсем нямате интернет сигурно.

Отговори на Анонимен

Света Троица

Света Троица03.09.2016, 18:13:26 ч.

Направо съм ви бесен днес пет пъти спира интернета. Да не говорим и през седмицата че стане ли 23ч и пак е същото. Махам се от вас.

Отговори на Света Троица

Васи

Васи01.09.2016, 11:20:34 ч.

Няма такава фирма - обслужването е под всякакво ниво, в касите намусени, на телефона на съпорта - неграмонти. Тази, която се пише, че е някаква търговска директорка е сервитьорка от Америка, на която са и слагали бакшиши по жартиерите... Що за глупост...

Отговори на Васи

Анонимен

Анонимен29.08.2016, 12:21:57 ч.

Разговорите иначе се записват към Нет 1,проверих.Това поне е добре.

Отговори на Анонимен

Анонимен

Анонимен26.08.2016, 11:10:12 ч.

Във Варна имаме същия проблем с един кабелен оператор "Ариел ",с него също си късаме нервите с телевизията-само забива и ни създава проблеми .Явно и "Нет 1 "е на същия принцип,като "Ариел ".

Отговори на Анонимен

Анонимен

Анонимен26.08.2016, 11:08:45 ч.

Моите познати на "Редута "и те не са доволни от тази фирма .Отдавна искаха да я сменят .Те тези не са за изтрайване-телевизията забива,интернета ,монополисти,това е .

Отговори на Анонимен

Боби

Боби23.08.2016, 22:44:07 ч.

Реплика към vingpin

Здравейте,

Не знам защо се заблуждавате,но това си е ваше мнение.

Аз лично не съм доволен от тях и се чудя дали да не ги сменя.

Относно бившата Мегалан.Скъпа vingpin не знам ползвала ли си услугите на тази компания,но си мноооооого далеч от истината.Мегалан предлагаха най-качествения интернет от всички интернет доставчици и от самото им идване в квартала в който живея до купуването им от гадовете от м-тел им бях абонат и мога да те уверя,че такъв интернет никога и никой за мое голямо съжаление няма да може да достави!

Относно нет1.Не си заслужава да си тровите нервите с тях и в момента докато пиша взех решение да прекратя услугите им.От вчера интернета ми прекъсва за около 1 минуте през определен интервал от време през целия ден,днес нещата са маааалко по-добре,но не са достатъчни.По принцип съм геймър и интернета ми трябва да е на ниво,но уви и не този на нет1,вчера както писах по-горе това прекъсване за около минута се случваше в момент когато играех(само геймър може да разбере какво ми е били в момента на загуба на интернета макар и за една минута)и това се случи четири поредни пътие накрая се отказах и реших да ползвам интернета за други цели е да но не.Прекъсванията си продължиха.Обадих се на поддръжката и те ми казаха да спра Firewall-а на уиндоуса за да можели да следят трафика и да видят защо се получава така.Оставих го половин ден и цяла вечер.Днес се свързаха с мен и ми казаха,че не виждали проблем имало само едно прекъсване,но то не било нещо сериозно.Мойте извинения,но днес е пак същото(с нищожно подобрение)и имам чувството,че това се случва като започне да духа по-силен вятър.Относно това което са ти казали,че било изгоряло.Това явно го казват на всеки.При предишен проблем техниците им дойдоха вкъщи и след проверка ми казаха,че най-вероятно лан картата ми е отишла.Странно от какво ще ми е изгоряла като нито е имало токов удар от енергото нито тока е спирал.След допълнителна проверка установили,че суича във входа ни бил изгорял и те го подменили. О.О WTF? Как така гори суич? Странно.Значи те чакат да им изгори суича за да го подменят,а не следят кога на определен суич му идва края.Просто се махам и съм много доволен,че не съм на договор.

Извинявам се за дългият ми коментар.Надявам се да помогне в решението на бъдещите потребители които се чудят дали да ползват услугите на въпросната фирма нет1.

Отговори на Боби

Анонимен

Анонимен17.08.2016, 16:54:13 ч.

И на Редута им прекъсват услугите често ,а там мрежа имат изградена .

Отговори на Анонимен

Добави коментар »

«12345678910111213»

Коментари за "Кабелна Телевизия и Оптичен Интернет от НЕТ 1"
Страница 3 от 13 • Коментари 127

Добави коментар

От

Антиспам защита Защита от спам роботи: Въведи кода който виждаш в полето по-долу. Ако срещаш проблем с използването на това се обърни към администратора на сайта.

*potv.bg си запазва правото да изтрива или редактира коментари.

Не пропускайте

Популярно в poTV.bg